CURSOS DE FORMACIÓ

 Formulari de Preinscripció  

INFORMACIÓ GENERAL DEL CURS

 "UNA EMPRESA PER A EMPRENDRE" és el títol del curs i va dirigit a les persones que viuen en els barris de la Plaça El·líptica, Beniopa i Santa Anna.

L'inici del curs, de places limitades, serà el 26 d'Abril i forma part de les actuacions formatives que el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Gandia té plantejades dintre de la Iniciativa Urban Gandia, programa cofinançat pels Fons Feder d'Europa i l'Ajuntament, i que implica als barris de Santa Anna, Beniopa i Plaza El·liptica.
 
Mitjançant una aprenentatge pràctic, s'impartiran coneixements professionals per a la gestió i l'administració empresarial a través de la creació d'una empresa simulada amb un mercat virtual i altres empreses. La formació per a emprenedors abastarà des de l'assessorament sobre els tramitis de constitució, formes jurídiques, obligacions fiscals, recursos humans i pla financer, fins a l'administració i gestió de l'empresa.
 
Al llarg de les sessions d'aquest curs, el alumn@ tindrà l'oportunitat de reflexionar sobre la seva idea empresarial i planificar la seva engegada.
 
El curs finalitzarà el 11 de juny amb un total de 140 hores i s'impartirà tots els dies de 9:15h a 13:30h en les dependències del CSI-COM. Es podrà obtenir la informació i inscriure's en els diferents Centres Socials de Plaza El·liptica, Beniopa, Santa Anna, El Casal Jove i en l'Edifici CSI-COM,, així com en el Formulari de Preinscripció d'aquesta capçalera.