Suggeriments

 

SHOPPING

 

Gandia és el major centre comercial entre València i Alacant.

El Centre Històric compta amb prop de 400 comerços, el 25% dels quals es troben a la ciutat. El visitant pot gaudir del shopping (anar de compres) en aquest Centre Comercial Obert (pioner en el país i institucionalitzat en 1983), en un entorn urbà modern, fet per als vianants i envoltat pels monuments més insignes de la ciutat. A més a més, disposa dels avantatges d'un gran centre comercial: varietat i concentració de comerços, cafeteries i restaurants, i entitats bancàries a la seua disposició.

Als comerços de l'avinguda de la República Argentina i en els del Grau i la Platja Nord també trobarà tot el que desitge. L'oferta és molt completa i variada, perquè la tradició comercial de Gandia s'ha sabut diversificar, especialitzar i adequar a cada època des dels temps de l'Edat Mitjana.

 

 

Mercats a l'aire lliure

 

Un mercat popular s'instal·la, cada dissabte, al parc d’Ausiàs Marc, al costat del centre històric, al qual s'accedeix còmodament creuant la passarel·la sobre el riu Serpis. Els diumenges s'instal·la a la Platja, entre l'avinguda del Nord i el carrer Ribera Baixa. La Platja també acull, a l'estiu, un mercat d'artesania a la replaça del Club Nàutic.

 

 

Centres comercials

 

Al costat del nucli urbà s'han establit grans superfícies, com els centres comercials La Vital  i Plaza Mayor, o el polígon de Benieto, que han contribuït a la consolidació de Gandia com a punt d'atracció comercial i d'oci entre les comarques veïnes.

D’altra banda, Fira Gandia és un recinte firal permanent, amb 3.000 metres quadrats d'exposició, que alberga convocatòries de diversos sectors empresarials i econòmics de les Comarques Centrals Valencianes. A l'agost, se celebra en aquest recinte la FiraStock, en la qual els comerços de la comarca ofereixen les millors ofertes i saldos de roba i complements de temporada.

Descarregue ací el plànol de la Guia Comercial  de Gandia:

LLISTAT DE COMERÇOS

MAPA

GUÍA DE MARQUES

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva