Suggeriments

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE

Benvolgut Usuari,

 
Et done la benvinguda a la web de l'Ajuntament de Gandia.
 
La funció de qualsevol organisme públic com a servei als ciutadans fa necessari que una institució com la nostra s'haja d'adaptar constantment a l'evolució de la societat i les noves tecnologies. Per això, aquesta web, desenvolupada amb recursos propis, pretén ser una eina moderna per fomentar la relació entre l'administració local i els seus veïns.
 
Aquesta pàgina, en què s'enllacen altres portals públics que s'han desenvolupat per a altres delegacions i departaments municipals d'interés al ciutadà, ha de servir de mitjà de connexió perquè pugues conéixer fàcilment tot el que l'Ajuntament et pot oferir, accedint, en qualsevol moment i lloc, mitjançant l'ús de les noves tecnologies, a la informació de l'activitat municipal i als serveis que pugues utilitzar, sense necessitat de desplaçar-te. D'altra banda, el web també servirà com una finestra pública a Internet, per donar a conéixer la nostra ciutat i la seua vida diària a tot aquell que vulga acostar-se a Gandia a través de la Xarxa Espere que aquesta pàgina siga del gust de tots els veïns i visitants, que complisca la seua funció de servei públic i que els ciutadans, amb la seua participació, ens ajuden a millorar-la constantment.
 
Una salutació.
 
Arturo Torró Chisvert
Alcalde de Gandia

 

  

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva