Suggeriments

SALUTACIÓ DE L'ALCALDESSA: DIANA MORANT RIPOLL

 

 

Benvingudes i benviguts a la pàgina web  de l’Ajuntament de Gandia, la eina que posem al teu abast per a conèixer a la institució i la ciutat. L’Ajuntament és la casa de totes les gandianes i els gandians i esta web, un canal de comunicació directe i àgil amb la ciutadania i una porta virtual que vos durà molt fàcilment a elles.

Gandia és una gran ciutat valenciana i mediterrània, rica en cultura –bressol dels Nostres Clàssics, com ara Ausiàs March i Joanot Martorell, l’autor del Tirant lo Blanc-, coneguda arreu del món per la Família Borja, que va assolir fama universal en donar dos papes a Roma i per Francesc de Borja, duc i sant. La nostra ciutat és una potent i consolidada destinació turística que té la fortuna de gaudir de paratges naturals i de platges meravelloses com ara la de l’Auir, una de les poques que encara queden verges en el Mediterrani; i Gandia també és una capital comercial i una ciutat universitària, la qual cosa li imprimeix un segell distintiu de ciutat educadora.

Gandia és tot això i molt més. Et convide a descobrir-la.

Moltes gràcies per la teua visita.

 

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva