Suggeriments

Sala d'exposicions municipal Coll Alas

Plaça de les Escoles Pies, Gandia

de dimarts a divendres, de 17 a 20:30h; dissabtes, d'11:30 a 13:30h i de 17 a 20:30h; diumenges, de 18 a 20h

Històric d'exposicions:

 

Exposició actual

EXPOSICIÓ: Rafarmengol. Pintures

Del 7 de maig al 13 de juny. Sala Municipal d'Exposicions Coll Alas Horari: de dilluns a divendres, de 18 a 21 h. Dissabtes, d'11.30 h a 13.30 h. Diumenges i festius, tancat.


Inauguració: Divendres 7, a les 20 h
Rafael Armengol, una vegada més, ha assolit un punt àlgid en la seua trajectòria pictòrica: ha aconseguit, tot conjugant elements d’èpoques dispars, una unitat nova que reforça els vincles històrics que podem detectar i esgrimir –si és el cas– entre unes obres de San Leocadio i Pagano, i la de Goya. De fet, la sàvia utilització del color, l’aplicació d’una tècnica tan personal com la que ací podem reconéixer, i la conjugació, fins i tot, simbòlica del nombre d’elements en joc en aquesta exposició –dotze llenços amb àngels que envolten, acompanyen i fan de cor al llenç temàtic central, que alhora es veu dividit en sis parts i on hi ha tretze rostres– configuren un microcosmos borgià nou i d’una qualitat ben remarcable.
Vicent Josep Escartí. Extracte de El sant Borja i els àngels.

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva