Suggeriments

RELACIONS INTERNACIONALS

 

 • Agermanament Laval
  • Projecte europeu amb el programa Leonardo Da Vinci:
   • Pràctiques dels alumnes de l’institut Lycée Professionnel Robert Buron en el comerç de Gandia.
   • Pràctiques dels alumnes de l’institut Lycée Professionnel Robert Buron en panaderia-pasteleria de Gandia.
  • Intercanvi bibliotecari Laval-Gandia:

En el marc de l’agermanament de les ciutats de Gandia i Laval, el novembre de l’any 1984 es va produir un primer contacte personal de quatre dies entre bibliotecaris municipals i francesos.
S’ha actualitzat novament aquest contacte, reprenent les relacions professionals de forma directa i presencial organitzant un viatge de bibliotecaris gandians a Laval i esperant una futura visita a Gandia per part dels bibliotecaris de Laval.

L’objectiu d’aquest nou contacte es intercanviar noves experiències i visitar-nos mútuament durant uns dies.

  • Mercat nadalenc de Laval:

Gandia ha estat participant en el mercat nadalenc de Laval des de xxxx i després de 4 anys sense participar, aquest any sí que estarà present del 8 al 11 de desembre en la plaça de Boston de Laval. La presencia en aquest mercat es deu principalment a la promoció del turisme a Gandia de la ma de Artesanos Gandia.

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva