Suggeriments

 

PORTAL DE PARTICIPACIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 

Què és?

La Bústia Ciutadana és una iniciativa de la Generalitat Valenciana que naix a fi de fomentar la participació ciutadana en tots els aspectes de la vida pública, tant en l'àmbit civil com en el polític.

Participar és construir! Gràcies a la col·laboració i implicació de tots/totes, es pot construir un espai en què s'interrelacionen la ciutadania i les institucions en e-Democràcia.

La Bústia Ciutadana és el mitjà per a aconseguir este fi, a través d'una sèrie de mecanismes tecnològics, que ajudaran els ciudadans/es amb accions com ara:

Participació


Creació d'un punt de trobada virtual a través del qual cooperar activament en la política municipal, participant en debats i presentant propostes.

Amb la posada en marxa de eines que inciten al diàleg entre els ajuntaments i els ciudadans/es.
 
Mediació
 
Facilitant l'accés a l'hora de mediar qualsevol tipus de proposta que suggereisquen els ciudadans/es.
 
Difusió
 
Construcció d'una eina destinada a la difusió informativa de l'activitat política, en els municipis, que servisca per a reforçar el canal de comunicació entre l'Administració i els ciudadans/es.
 
Innovació
 
Utilització de eines relacionades amb el foment de la innovació, com és el cas de l'elaboració de blogs o l'enviament de mails.

 

_______________________________________________________________________________________________

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva