Conselleria licita el projecte de demolició de l'antic hospital Francesc de Borja

· Liduvina Gil: "És una molt bona notícia no només per al barri sinó per a tota la ciutat" · El govern de Gandia ja treballa a accelerar el procés del projecte de construcció de l'edifici juntament amb la Conselleria. Una altra de les propostes que negocia el consistori és que igual que ha succeït amb el "Pla Edificant", siga l'ajuntament qui realitze el projecte per avançar en la seua execució

Gandia es prepara per a acollir la XXIII edició de la Mitja Marató i 10K

· La prova serà seu del Campionat Autonòmic de Mitja Marató de la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana per primera vegada en la història · Diana Morant: "Des de l'Ajuntament de Gandia, aplaudim que aquest campionat se celebre a la nostra ciutat i animem els aficionats i aficionades que no es perden la prova · La recollida de dorsals es realitzarà a l'Escola Pia divendres, en horari de 17 a 21 hores i dissabte de 10 a 14 hores i de 1 ...

El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels Cossos i Forces de Seguretat a la CV visita junt amb l'alcaldessa les obres de l'accés sud al Port

Data: 13/09/2017

Ni hi ha màfies que ocupen vivendes il·legals a Gandia ni hi ha problemes de seguretat. El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, ha constatat en la seua visita a les obres de l’accés sud del port de Gandia este matí que no té informació “sobre lexistència de màfies a la ciutat” tal i com va denunciar el PP local ahir.
Les argumentacions del màxim responsable dels Cossos i Forces de Seguretat a la Comunitat Valenciana es contraposen a les declaracions que el PP de Gandia va realitzar ahir en matèria de seguretat. Els populars van assenyalar que havia proliferat l’ocupació il·legal de vivendes per màfies organitzades que acudeixen a Gandia a delinquir  i es van referir a la “passivitat” dels dirigents del govern local davant esta qüestió.

En este sentit, el delegat del Govern també ha insistit que han de ser els propietaris qui denuncien al jutjat l’ocupació il·legal de l’habitatge, i el mateix jutjat qui decrete l’orde de desallotjament.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha donat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i ha negat rotundament que a Gandia hi haja augmentat els índexs de delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució. “La Policia Local, Nacional i Guàrdia Civil tenen una coordinació absoluta. Tenim competències distintes, però tots treballem per solucionar els problemes de la ciutadania. No hi ha res oficial que diga que ha augmentat la delinqüència o que hi haja presència de màfies de prostitució o de venda de drogues. No hi ha cap problema de seguretat en la nostra ciutat”, ha argumentat Morant.
La màxima autoritat municipal ha expressat que Gandia continua tenint índexs de seguretat que diuen que és segura, per la qual cosa demana responsabilitat al PP, perquè “la seguretat no sha dutilitzar per a fer mala política ni per a mentir a la ciutadania”.

Respecte a les declaracions de Víctor Soler, qui va acusar l’alcaldessa de fomentar l’ocupació il·legal de pisos en Gandia, Morant ha contestat que Soler, “dins de la seua hipocresia, coneix les competències de cada u, i ni el tema destupefaents ni de delinqüència ni de prostitució són competència del govern local, encara que això no significa que no ens involucrem ni ajudem a qui sí són competents”.

Quant al padró, Morant va ser molt clara: “Sestà complint escrupolosament la llei vigent, per tant no hi ha cap empadronament fora del control normal de la llei i del govern municipal”. En definitiva, Morant ha conclòs: “Gandia és segura i ho és gràcies a la col·laboració de totes les forces de seguretat”.

                                   
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva