Gandia celebra la primera Junta de Seguretat exclusiva per a abordar el dispositiu especial de Fira i Festes

· Diana Morant: "Amb aquesta reunió ens hem avançat a les recomanacions realitzades per part de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i del Ministeri de l'Interior" · Prop de 600 efectius vetllaran per la seguretat durant el transcurs de la Fira i Festes

Data: 19/09/2017

L'Ajuntament de Gandia ha acollit aquest matí la Junta Local de Seguretat extraordinària, on s'ha abordat el dispositiu especial per a la Fira i Festes de Gandia, i que ha estat presidit per l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant.

Una Junta de Seguretat exclusiva convocada fa dues setmanes per a abordar la Fira i que s'ha celebrat per primera vegada a la nostra ciutat avançant-se a les recomanacions de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

La reunió ha comptat amb la participació del subdelegat del Govern a la Comunitat Valenciana, José Vicente Herrera; la vicealcaldessa, Lorena Milvaques; la regidora de Seguretat Ciutadana, Àngels Pérez; el cap de la Policia Local de Gandia, Marc Cuesta; el comissari de la Policia Nacional a Gandia, Ángel Alcázar; el capità de la Guàrdia Civil a Gandia, Pedro Monleón; a més de membres de Protecció Civil, Creu Roja i personal tècnic del Departament de Cultura de l'Ajuntament de Gandia, responsable de l'Organització de la Fira i Festes.

Després de la reunió, Diana Morant ha explicat que "seguint les recomanacions de la FEMP, també han participat Creu Roja i Protecció Civil, a més de les àrees municipals afectades com Cultura i Benestar Social. Es tracta que en cas d'un incident tinguem tot el protocol d'actuació cobert de manera automàtica. Hem augmentat el grau de protocol·lització i preparació de tot el dispositiu. Respecte a altres anys, el dispositiu ha augmentat i es reforçarà el tema dels accessos al centre de la ciutat per tal de garantir la seguretat de totes les persones que participen de la Fira".

Per la seua banda, Àngels Pérez, va declarar que "hem reforçat el nombre d'agents, tant de la Policia Local com de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. Hui hem organitzat tot el protocol d'actuació per reforçar determinats punts de la ciutat. Comptarem amb més mesures impeditives per reforçar el centre tal com aconsella el Ministeri de l'Interior".

Finalment, Marc Cuesta ha explicat que el dispositiu estarà format per prop de 600 persones.
La Policia Local comptarà amb 220 efectius de divendres a dilluns repartits en torns de matí, vesprada i nit. En el torn de vesprada es comptarà amb els segways, i a les nits amb els quads, que permeten una major mobilitat, alhora que ajuden a una ràpida localització dels agents en cas de necessitat.
Per la seua banda, prop de 200 agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil també realitzaran les seues tasques en els diferents torns.

Pel que fa a Protecció Civil, disposarà de 50 efectius que es distribuiran en 8 persones que facilitaran informació a la carpa i 42 persones que col·laboraran en actes diversos.
Creu Roja comptarà amb 50 voluntaris i 3 ambulàncies, a més de comptar, com en anys anteriors, amb la instal·lació d'una posta sanitària a la part exterior del recinte firal a les hores de més afluència de personal i en les actuacions cada nit.
Pel que fa a la seguretat privada, seran 54 efectius que s'encarregaran de controlar l'interior del recinte firal, amb el suport, en tot moment, de patrulles de Policia Local.

A partir del dia 28/09 a les 22 h i fins a les 8 h del dia 03/10, quedaran els accessos al centre tancats, per la qual cosa es prega l'ús de les zones alternatives d'estacionament, tant els pàrquings subterranis com les zones habilitades. Pel que fa a la càrrega i descàrrega, els transportistes hauran d'utilitzar les zones habilitades de càrrega i descàrrega que es troben a les rodalies de la zona centre. També s'ha habilitat una zona alternativa a l'avinguda d'Alacant per a facilitar aquestes tasques. Tota aquesta informació serà ampliada en una propera roda de premsa on s'informarà dels detalls concrets.

                                   
Gandia acull aquest diumenge la IV edició de la Cursa contra el Càncer

Data: 16/10/2017

· Los organizadores esperan alcanzar los 3.000 participantes · La recaudación íntegra de la prueba irá destinada a financiar cinco becas de investigación y el psicólogo oncológico del Hospital Francesc de Borja · El precio de la inscripción es de 8 ¿ ...
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
L'Ajuntament edita el primer plànol de la Ciutat de Gandia (1878)

Data: 31/05/2017

L'autor és Antonio Vicente Vidal y Lloret, dedicat al seu amic i assessor municipal, Rafael Garcia. Tot i que és el primer plànol general de la ciutat i el projecte del seu eixample, no és l'oficial (amb l'eixample aprovat), del qual no es té cap co ...
Primer #iCampLaSafor17

Data: 30/05/2017

L'Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el ...
Inaugurat el passeig per als vianants del dic nord del port de Gandia

Data: 29/05/2017

L'obra s'emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit entre la APV i l'ajuntament de Gandia
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.708 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva