Les festes falleres finalitzen sense incidents destacables

· Tot i la massiva afluència de visitants, els dies de falles se salden amb cinc baralles, 10 actes per tinença d'estupefaents i 17 per incompliment de l'Ordenança de la Convivència · La junta de Govern celebrada hui aprova els convenis de Socorrisme amb Creu Roja i els ajuts al Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació

Data: 20/03/2017

Jose Manuel Prieto, coportaveu del Govern, i Àngels Pérez, regidora delegada de Seguretat han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar dels acords presos en la Junta de Govern celebrada hui i fer balanç de les incidències ocorregudes durant les falles.

Així les coses, el primer dels punts acordats ha estat l'aprovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Gandia i Creu Roja Assemblea Local Gandia relatiu a l'activitat de salvament i socorrisme a les platges del terme municipal.

D'aquesta manera Creu Roja es compromet a realitzar el servei de salvament i socorrisme a les platges de Gandia durant el present any 2017, així com la prestació del servei d'ajuda al bany a persones amb mobilitat reduïda en dos períodes diferents.
D'una banda, del 16 de març al 15 d'octubre de 2017, el servei serà de vigilància,
salvament i socorrisme en platges i per una altra del 16 d'octubre a 31 de desembre de 2017, el servei serà de manteniment i prevenció de mitjans materials i embarcacions.

L'acord té un import de 385.000 € i s'abonarà en sis pagaments que van des d'un primer a la signatura del conveni fins a l'últim, previst per al 15 de setembre d'aquest any.

Prieto ha valorat l'acord afirmant que "la platja de Gandia continua a ple rendiment, no només està impecable durant l'estiu sinó que realitzem un treball durant tot l'any. El servei de socorrisme és una de les potes fonamentals del servei que prestem als usuaris. Amb l'acord garantim la seguretat en el nostre principal aparador turístic".

El següent acord adoptat ha estat la ratificació del conveni de subvenció entre el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) i l'Ajuntament de Gandia. Un acord signat el passat 21 de setembre i que avui hem ratificat.
La mesura permetrà a estudiants de la nostra ciutat completar a l'estranger la seua formació el que els possibilitarà enriquir les seues capacitats. "L'actual govern tal com ha vingut demostrant al llarg de la present legislatura, continuarà donant suport a la formació dels estudiants per millorar les seues possibilitats laborals de futur. Aquesta mesura continua en la nostra aposta d'ajudar a tots aquells que necessiten una ampliació o un enriquiment de la seua formació. Les administracions hem d'estar d'aquest costat, ja que repercutix en el benestar i el futur de generacions més formades".

Com regidor delegat de Falles, Jose Manuel Prieto ha destacat les altíssimes quotes d'afluència i d'ocupació hotelera que s'han produït a la nostra ciutat. "Tot i la gran afluència, la notícia és que tot ha anat bé exceptuant dos incidents dels quals ja hem donat compte. El dispositiu ha funcionat a la perfecció. Les comissions falleres també han complert amb la seua part i han respectat els horaris de revetlles".

Per la seua banda, Àngels Pérez ha destacat que "els resultats són positius. Hem tingut dos incidents. D'una banda, el primer dia de mascletà hi va haver dos ferits però el dispositiu va ser eficient i es va actuar amb coordinació. L'alcaldessa de Gandia ha pogut parlar amb les dues persones afectades el mateix dia i ahir ho vam tornar a fer. Es troben perfectament". Pel que fa a l'incendi d'un habitatge ahir al carrer Morán Roda, Pérez ha informat que es va produir per una espelma que era manipulada per un menor dins de l'habitatge.
Pel que fa a les incidències, la regidora va informar que es van registrar cinc baralles, es van aixecar 10 actes per tinença d'estupefaents, 17 per incompliment de l'Ordenança de la Convivència. A més Creu Roja va atendre 10 persones per intoxicacions etíliques i només hi va haver de lamentar la crema d'un contenidor.

Finalment, la regidora de Seguretat va voler agrair als Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat així com Creu Roja i Protecció Civil, "el treball que han desenvolupat durant els últims dies. Unes jornades de festa que han omplert els nostres carrers amb milers de persones i que han convertit les festes del 2017 unes de les més multitudinàries dels últims anys".

                                   
Gandia acull aquest diumenge la IV edició de la Cursa contra el Càncer

Data: 16/10/2017

· Los organizadores esperan alcanzar los 3.000 participantes · La recaudación íntegra de la prueba irá destinada a financiar cinco becas de investigación y el psicólogo oncológico del Hospital Francesc de Borja · El precio de la inscripción es de 8 ¿ ...
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
L'Ajuntament edita el primer plànol de la Ciutat de Gandia (1878)

Data: 31/05/2017

L'autor és Antonio Vicente Vidal y Lloret, dedicat al seu amic i assessor municipal, Rafael Garcia. Tot i que és el primer plànol general de la ciutat i el projecte del seu eixample, no és l'oficial (amb l'eixample aprovat), del qual no es té cap co ...
Primer #iCampLaSafor17

Data: 30/05/2017

L'Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el ...
Inaugurat el passeig per als vianants del dic nord del port de Gandia

Data: 29/05/2017

L'obra s'emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit entre la APV i l'ajuntament de Gandia
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.708 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva