Les festes falleres finalitzen sense incidents destacables

· Tot i la massiva afluència de visitants, els dies de falles se salden amb cinc baralles, 10 actes per tinença d'estupefaents i 17 per incompliment de l'Ordenança de la Convivència · La junta de Govern celebrada hui aprova els convenis de Socorrisme amb Creu Roja i els ajuts al Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació

Data: 20/03/2017

Jose Manuel Prieto, coportaveu del Govern, i Àngels Pérez, regidora delegada de Seguretat han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar dels acords presos en la Junta de Govern celebrada hui i fer balanç de les incidències ocorregudes durant les falles.

Així les coses, el primer dels punts acordats ha estat l'aprovació del conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Gandia i Creu Roja Assemblea Local Gandia relatiu a l'activitat de salvament i socorrisme a les platges del terme municipal.

D'aquesta manera Creu Roja es compromet a realitzar el servei de salvament i socorrisme a les platges de Gandia durant el present any 2017, així com la prestació del servei d'ajuda al bany a persones amb mobilitat reduïda en dos períodes diferents.
D'una banda, del 16 de març al 15 d'octubre de 2017, el servei serà de vigilància,
salvament i socorrisme en platges i per una altra del 16 d'octubre a 31 de desembre de 2017, el servei serà de manteniment i prevenció de mitjans materials i embarcacions.

L'acord té un import de 385.000 € i s'abonarà en sis pagaments que van des d'un primer a la signatura del conveni fins a l'últim, previst per al 15 de setembre d'aquest any.

Prieto ha valorat l'acord afirmant que "la platja de Gandia continua a ple rendiment, no només està impecable durant l'estiu sinó que realitzem un treball durant tot l'any. El servei de socorrisme és una de les potes fonamentals del servei que prestem als usuaris. Amb l'acord garantim la seguretat en el nostre principal aparador turístic".

El següent acord adoptat ha estat la ratificació del conveni de subvenció entre el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) i l'Ajuntament de Gandia. Un acord signat el passat 21 de setembre i que avui hem ratificat.
La mesura permetrà a estudiants de la nostra ciutat completar a l'estranger la seua formació el que els possibilitarà enriquir les seues capacitats. "L'actual govern tal com ha vingut demostrant al llarg de la present legislatura, continuarà donant suport a la formació dels estudiants per millorar les seues possibilitats laborals de futur. Aquesta mesura continua en la nostra aposta d'ajudar a tots aquells que necessiten una ampliació o un enriquiment de la seua formació. Les administracions hem d'estar d'aquest costat, ja que repercutix en el benestar i el futur de generacions més formades".

Com regidor delegat de Falles, Jose Manuel Prieto ha destacat les altíssimes quotes d'afluència i d'ocupació hotelera que s'han produït a la nostra ciutat. "Tot i la gran afluència, la notícia és que tot ha anat bé exceptuant dos incidents dels quals ja hem donat compte. El dispositiu ha funcionat a la perfecció. Les comissions falleres també han complert amb la seua part i han respectat els horaris de revetlles".

Per la seua banda, Àngels Pérez ha destacat que "els resultats són positius. Hem tingut dos incidents. D'una banda, el primer dia de mascletà hi va haver dos ferits però el dispositiu va ser eficient i es va actuar amb coordinació. L'alcaldessa de Gandia ha pogut parlar amb les dues persones afectades el mateix dia i ahir ho vam tornar a fer. Es troben perfectament". Pel que fa a l'incendi d'un habitatge ahir al carrer Morán Roda, Pérez ha informat que es va produir per una espelma que era manipulada per un menor dins de l'habitatge.
Pel que fa a les incidències, la regidora va informar que es van registrar cinc baralles, es van aixecar 10 actes per tinença d'estupefaents, 17 per incompliment de l'Ordenança de la Convivència. A més Creu Roja va atendre 10 persones per intoxicacions etíliques i només hi va haver de lamentar la crema d'un contenidor.

Finalment, la regidora de Seguretat va voler agrair als Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat així com Creu Roja i Protecció Civil, "el treball que han desenvolupat durant els últims dies. Unes jornades de festa que han omplert els nostres carrers amb milers de persones i que han convertit les festes del 2017 unes de les més multitudinàries dels últims anys".

                                   
Gandia
Anul·lació de convocatòria per a demà 11 de maig

Data: 10/05/2017

Exercici per a la selecció de 14 places d'agents de la Policia Local
L'Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia presenta el "Tast i maridatge de vins 2017"

Data: 28/04/2017

Tindrà lloc tots els dijous de maig, a les 20 h, a Foment AIC, dins els actes del 43 Concurs Internacional Fideuà de Gandia i Gastronomia: 4 de maig, tast de Voravins-Bodegas Mustiguillo amb maridatge de Pastisseria Salva. 11 de maig, tast de Bodeg ...
Valencià per la igualtat: 10 recomanacions per a usar un llenguatge igualitari

Data: 18/04/2017

Des de l'Agència municipal AVIVA de Promoció del Valencià i del Departament d'Igualtat i Polítiques Inclusives, s'ha presentat la campanya, que té, com a objectiu, prendre consciència de les discriminacions que es produeixen en el llenguatge i modifi ...
Una vegada més, Gandia mostra el seu suport al Poble Sahrauí

Data: 07/04/2017

Al Ple de l'Ajuntament de Gandia es va llegir una Declaració Institucional, consensuada per tots els grups polítics amb representació municipal, sobre l'exigència al Regne del Marroc del respecte als drets humans als territoris ocupats del Sàhara Occ ...
Nou producte cultural, gastronòmic i comercial per a dinamitzar Gandia els dissabtes: "Destapa't Tardeo"

Data: 05/04/2017

Els departaments de Cultura i Comerç, conjuntament amb l'Associació d'Hostalers de Centre Històric-Raval-Prado, creen una nova ruta els dissabtes que s'inicia a les 12 hores al Jardí de la Marquesa amb la "Dinaora" o vermut-concert en directe. "Combo ...
Gandia estarà connectada per primera vegada amb les illes Balears

Data: 30/03/2017

· Després de mesos de negociacions, el primer ferri Gandia-Eivissa partirà el pròxim 12 d'abril · Diana Morant: "No estem venent fum, anunciem realitats. La primera aposta seràn els ferris durant Setmana Santa però a aquestes dates li seguiran els f ...
Gandia torna a adherir-se a l'Hora del Planeta

Data: 24/03/2017

L'Ajuntament apagarà demà dissabte, de 20.30 a 21.30 h, la il¿luminació de l'edifici consistorial, la Casa de la Marquesa, l'Escola Pia i anima la ciutadania a sumar-s'hi des de casa. L'Hora del Planeta és una crida mundial impulsada per l'organitza ...
Es neteja l'última platja afectada pel temporal

Data: 22/03/2017

S'estan mostrant 1 - 8 de 3.687 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 461
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva