Gandia posa en marxa una memòria d'esdeveniments esportius per facilitar el patrocini de les empreses privades

Lydia Morant anuncia la posada en marxa d'un Contracte de manteniment per a les instal·lacions esportives amb la finalitat de millor els Espais esportius

Data: 14/03/2017

 La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant i Toni Deusa, responsable d'instal·lacions i activitats esportives, han fet balanç aquest matí del Consell d'Esports celebrat ahir, on participen representants del consistori, tècnics municipals i Associacions esportives.


Durant la trobada, s'aborda el sistema de baremació per adjudicar les ajudes a entitats esportives perquè totes les entitats pogueren accedir en funció de criteris objectius que foren acordats de manera unànime. Una mesura que la regidora ha qualificat de "molt positiva, ja que les entitats esportives l'han consideració justa. L'objectiu del barem és evitar que els canvis de govern afecten les quantitats que percebem els clubs i impulsar l'esport base, una de les prioritats de l'actual executiu".
A proposta d'un dels clubs, es va decidir revisar alguns dels punts d'aquest barem, en concret el que fa referència a la puntuació que s'atorga per la formació dels entrenadors.

Un altre dels aspectes que des de la regidoria s'està impulsant és una memòria que arreplegue totes les activitats esportives que es realitzen durant l'any en la nostra ciutat i on col·labora el consistori. "Cada vegada tenim més empreses que s'interessen per patrocinar aquest tipus d'actes i donar suport a l'esport a la ciutat. Amb la memòria pretenem facilitar l'accés a una informació completa per a tots aquells organismes i empreses privades que pretenguen patrocinar esdeveniments esportius a la ciutat. Hem sol·licitat als clubs que ens faciliten tota la informació sobre activitats per aportar la màxima informació possible" declarat Morant.

La regidora també va anunciar que s'està estudiant la posada en marxa d'un reglament per a les activitats esportives. "L'Ajuntament i el Departament d'Esports col·laboren en multitud d'aquestes iniciatives i el que pretenem amb el document és facilitar la feina a les entitats a l'hora d'organitzar els esdeveniments".

Lydia Morant també informà que el Govern posarà en marxa el procés per a adjudicar un contracte de manteniment de les instal·lacions esportives municipals. Sobre això, la regidora declara que "les instal·lacions esportives que tenim foren pioneres en el seu dia però hui necessiten un manteniment extra a causa de l'antiguitat i la manca de manteniment que van patir durant la passada legislatura. Per tant, hem volgut impulsar aquest contracte per tenir en condicions òptimes les instal·lacions i que la ciutadania puga gaudir en les millors condicions".

Finalment, Toni Deusa explica a les entitats El contracte SARA de prestació de serveis del Centre Esportiu del Grau i la posada en marxa del plec de condicions de cara a l'adjudicació administrativa definitiva.

Deusa explicà que es van presentar al concurs 13 empreses. La valoració de les propostes es realitzà en base judicis de valor com ara fidelització de clients o el pla de gestió. Dit aspecte estava valoració en 20 punts. Els 80 punts restants pertanyien a l'oferta econòmica. L'empresa guanyadora es CAP (Col·laboradors de les Administracions Públiques SL) presentà una baixa del 18,3%, el qual suposa un estalvi de 33.000 € que seran destinats pel Servei d'Esports per a altres projectes.

La mercantil començarà a treballar el 20 de març amb un contracte de 6 mesos que podrà ser prorrogada durant 6 mesos més. Durant la durada de l'esmentat contracte, el Departament d'Esports finalitzarà la tramitació definitiva de la concessió. En aquests moments ja s'ha aprovat la memòria definitiva per la publicació i obertura del termini d'al·legacions.
Pel que fa al contracte de manteniment del centre, es van presentar 6 empreses. La mercantil guanyadora, segons el parer dels informes tècnics, podria caure en una baixa desproporcionada per el que ara haurà de justificar aquesta reducció. En cas que la justificació no siga correcta, el servei de manteniment passarà a la següent empresa.

                                   
Gandia recupera la Fira del Llibre

Data: 16/11/2017

· Des de demà i fins al 24 de novembre les llibreries de la ciutat exposaran les últimes novetats · Els usuaris de la biblioteca que realitzen algun préstec durant aquests dies tindran un descompte de 2 ¿ a l'hora d'adquirir els llibres
El pla estival de reciclatge d'Ecovidrio s'incrementa un 11% el reciclatge de vidre respecte a l'any passat

Data: 08/11/2017

· Gandia ha reciclat 468 tones de vidre durant l'estiu un 11% més que el 2016 · Ecovidrio lliura el guardó 'Iglú Verd' que reconeix el compromís dels ciutadans i professionals hostalers amb el reciclatge de vidre · A escala nacional, la campanya ha ...
Resultats del concurs de cartells del "Dia Internacional contra la violència de gènere"

Data: 08/11/2017

Gandia acull aquest diumenge la IV edició de la Cursa contra el Càncer

Data: 16/10/2017

· Los organizadores esperan alcanzar los 3.000 participantes · La recaudación íntegra de la prueba irá destinada a financiar cinco becas de investigación y el psicólogo oncológico del Hospital Francesc de Borja · El precio de la inscripción es de 8 ¿ ...
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.711 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva