Pro Música prepara una programació especial per a celebrar la capitalitat cultural valenciana de Gandia

La nova temporada s'inicia demà divendres, 20 d'octubre, amb el Concert Inaugural de Dalina Ugarte (violí) i Alfredo Ovalles (piano), dos joves músics veneçolans. El 17 de novembre se celebrarà el Concert Gandia Capital Cultural Valenciana amb la prestigiosa Ars Collegium de Praga, que iniciarà la seua gira espanyola a Gandia. Totes les actuacions seran a les 20.30 hores, a la Casa de la Marquesa.

Data: 19/10/2017

Pro Música Gandia, organització cultural sense ànim de lucre que des de 1995 treballa per a promoure la música a la nostra ciutat, ha preparat una programació especial per a commemorar la Capitalitat Cultural de Gandia. La seua presidenta, Concha Marí, el director artístic, Óscar Creus i el regidor de Cultura, Joan Muñoz, han presentat la nova temporada aquest matí.
Tots els concerts tindran lloc a les 20.30 hores, a la Casa de la Marquesa, Així, demà divendres 20 d’octubre tindrà lloc el Concert Inaugural amb dues joves promeses al violí i al piano: els veneçolans Duo Dalina & Ovalles.

El 17 de novembre, el Concert Gandia Capital Cultural Valenciana, amb la primera actuació de la gira per Espanya de la prestigiosa Ars Collegium Chamber Orchestra de Praga.

El 12 de desembre: Concert a benefici “Alma de Acero” destinat a projectes infantils. Hi actuarà el jove pianista valencià Adrian Ferrer.

El 19 de gener: De passeig per Madrid, una selecció d’arranjaments de compositors espanyols de sarsuela a càrrec d'Ensemble Madrid, String sextet & piano.   

El 16 de febrer: Trio di Vienna, d’alt nivell internacional. Amb:
Gernot Winischhofer, violí
Anton Niculescu, cello
Irén Seleljo, piano

El 9 de març: Concert de la Dona. La bellesa d’un Guarnieri, amb el Duo Zenaty&Kasik, violí-piano. I. Zenaty toca amb un instrument “Guarnieri del Jesu” de 1740, donat per una fundació americana.

El 20 d’abril: Vis a Vis, del jazz cubà al tango argentí, a càrrec dels
músics valencians Quintet Casulana i Alberto Ferrer, clarinet. Obres d'A. Piazzolla i Paquito de Rivera.

La temporada conclou el 18 de maig amb Russian music for violin&orchestra, amb la Victoria Chamber Orchestra (Moscow). Rodion Zamuruev, violí.

Finalment, Pro Música ha recordat que el col•lectiu té també un vessant pedagògic amb la beca Concha Marí, per a ajudar els estudiants de música de la Safor. I ha destacat el suport dels col•laboradors i patrocinadors durant els darrers 22 anys d’història.

 

                                   
Gandia recupera la Fira del Llibre

Data: 16/11/2017

· Des de demà i fins al 24 de novembre les llibreries de la ciutat exposaran les últimes novetats · Els usuaris de la biblioteca que realitzen algun préstec durant aquests dies tindran un descompte de 2 ¿ a l'hora d'adquirir els llibres
El pla estival de reciclatge d'Ecovidrio s'incrementa un 11% el reciclatge de vidre respecte a l'any passat

Data: 08/11/2017

· Gandia ha reciclat 468 tones de vidre durant l'estiu un 11% més que el 2016 · Ecovidrio lliura el guardó 'Iglú Verd' que reconeix el compromís dels ciutadans i professionals hostalers amb el reciclatge de vidre · A escala nacional, la campanya ha ...
Resultats del concurs de cartells del "Dia Internacional contra la violència de gènere"

Data: 08/11/2017

Gandia acull aquest diumenge la IV edició de la Cursa contra el Càncer

Data: 16/10/2017

· Los organizadores esperan alcanzar los 3.000 participantes · La recaudación íntegra de la prueba irá destinada a financiar cinco becas de investigación y el psicólogo oncológico del Hospital Francesc de Borja · El precio de la inscripción es de 8 ¿ ...
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.711 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva