IV Full & Half ICAN Gandia

L'esdeveniment esportiu de triatló, amb ressò internacional, tindrà lloc el dissabte des de les 8 del matí fins a la mitjanit, amb eixida i arribada a la Platja de Gandia. Durant tot el cap de setmana, s'espera la presència a la nostra ciutat de moltíssim públic aficionat, a més dels 600 esportistes inscrits, les seues famílies, personal de l'organització, etc.

Data: 11/10/2017

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada del coordinador i el director tècnic de la prova, José Luis Juan i Alejandro Gómez, respectivament, ha presentat aquest matí la quarta edició del Full & Half ICAN Gandia, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 14 d’octubre, des de les 8 del matí fins a la mitjanit, tot i que l’activitat començarà divendres i s’allargarà tot el cap de setmana.
Així, Gandia es convertirà en un nou escenari d’aquest triatló, “només apte per a valents”, inclòs dins el calendari de competicions de la Federació de Triatló de la CV i també amb caràcter internacional.

La prova Full constarà de 3,8 km nadant (2 voltes, al Port de Gandia), 180 km (6 voltes de 30 km en bici) per zona urbana i una cursa a peu de 42 km (6 voltes) pel passeig marítim Neptú. La competició a llarga distància és, a més, campionat autonòmic, amb la qual cosa s’espera la participació de molts triatletes valencians. S’hi han inscrit 164 esportistes.

La prova Half consistirà en 1 volta d’1,9 km nadant, al Port de Gandia; 90 km en bici per zona urbana (3 voltes de 30 km) i una cursa a peu de 21 km (3 voltes) pel passeig marítim Neptú. La competició s’inclou al circuït Copa No Drafting de la Federació de Triatló de la CV. S’hi han inscrit 408 esportistes.

Tot i que la prova es disputarà dissabte, divendres ja hi haurà activitats, com ara el lliurament de dorsals (10 h), el control del material (17 h) i xarrades tècniques (16.30 h en anglés i 17.30 h en castellà), al Campus de la UPV. Diumenge tindrà lloc el lliurament de premis.

La regidora d’Esports ha destacat la importància per a la nostra ciutat d’acollir aquest tipus d’esdeveniments esportius amb ressò internacional, i ha recordat que és també un impuls per al turisme de tot l’any, ja que Gandia acollirà 600 triatletes amb els seus acompanyats, organitzadors, aficionats, etc. durant tot el cap de setmana. “Vull demanar disculpes i paciència al veïnat de la zona per les molèsties que els ocasionarà. Els accessos a la platja estan garantits mitjançant la rotonda del Campus de la UPV. La Natzaret-Oliva i la primera línia de la platja estaran tallades al trànsit, almenys durant tota la jornada de dissabte”.
Finalment, el director i coordinador general de la IV Full & Half ICAN Gandia ha agraït la col•laboració de l’Ajuntament, Protecció Civil, Creu Roja, Policia Local, Policia Nacional... Però, sobretot, la implicació dels voluntaris i les voluntàries.
 

                                   
Gandia recupera la Fira del Llibre

Data: 16/11/2017

· Des de demà i fins al 24 de novembre les llibreries de la ciutat exposaran les últimes novetats · Els usuaris de la biblioteca que realitzen algun préstec durant aquests dies tindran un descompte de 2 ¿ a l'hora d'adquirir els llibres
El pla estival de reciclatge d'Ecovidrio s'incrementa un 11% el reciclatge de vidre respecte a l'any passat

Data: 08/11/2017

· Gandia ha reciclat 468 tones de vidre durant l'estiu un 11% més que el 2016 · Ecovidrio lliura el guardó 'Iglú Verd' que reconeix el compromís dels ciutadans i professionals hostalers amb el reciclatge de vidre · A escala nacional, la campanya ha ...
Resultats del concurs de cartells del "Dia Internacional contra la violència de gènere"

Data: 08/11/2017

Gandia acull aquest diumenge la IV edició de la Cursa contra el Càncer

Data: 16/10/2017

· Los organizadores esperan alcanzar los 3.000 participantes · La recaudación íntegra de la prueba irá destinada a financiar cinco becas de investigación y el psicólogo oncológico del Hospital Francesc de Borja · El precio de la inscripción es de 8 ¿ ...
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.711 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva