El barri de Roís de Corella celebra aquest dissabte les seues festes

· La programació d'aquest any està marcada per les activitats culturals

MULÏER de Maduixa Teatre inaugurarà la Fira i Festes 2017

Premi Max 2017 al millor espectacle de carrer i a la millor música original, entre altres prestigiosos guardons, es representarà el divendres 29 de setembre, a les 20 h i 23 h, a la plaça Major. Es tracta d'un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines professionals que investiga els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviment, la poesia o la força i les emocions. L'espectacle és un homenatge a les dones que dur ...

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seguretat i confiança, i que treballa per dinamitzar l'economia"

Data: 16/06/2017

El primer ferri de la temporada estival que unirà Gandia amb l'illa d'Eivissa ha partit aquesta mateixa versprada des del port. D'aquesta manera s'inaugura la temporada d'estiu de la nova ruta des de Gandia a Eivissa (Sant Antoni) en dues hores de travessia amb un vaixell ràpid. L'Almudaina Dos fa hui la seua primera eixida des de Gandia. Aquesta ruta, que ja es va operar per Setmana Santa amb èxit, es torna a reprendre per a la temporada estival i ja compta amb una gran acollida.

Hi ha programades fins al 10 de setembre connexions diàries i els caps de setmana es reforcen les eixides des dels dos destins, Gandia i Sant Antoni.
Per complementar el servei als seus passatgers, la companyia ha programat a Gandia llançadores amb autobús fins al port per a les sortides i arribades del vaixell. En concret, per a l'eixida del vaixell, la llançadora farà dues parades una hora abans de marxar, una al carrer Alcoi i una altra al carrer Mare de Déu Blanqueta. A l'arribada, la llançadora que estarà esperant al port portarà als passatgers fins a la parada de l'autobús urbà de "La Marina Gandiense", també al carrer Alcoi.

Després de l'anunci de la companyia, l'alcaldessa de Gandia i màxima responsable en matèria de Turisme, Diana Morant, ha mostrat la seua satisfacció davant el fet que Trasmediterranea haja decidit ampliar la seua oferta amb la nova línia Gandia-Sant Antoni-Formentera. Aquesta circumstància suposa que la companyia confia que l'enllaç amb les Pitiüses pot consolidar-se.

La bona acollida dels ferris a San Antonio, que van començar a operar per Setmana Santa, i que hui mateix han tornat a funcionar per a tota la temporada estival, ha influït en la decisió d'incorporar una nova destinació de les Illes Balears al trajecte.

"No paren d'arribar bones notícies a Gandia. Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seguretat i confiança, i que treballa per dinamitzar l'economia. Quan la relació entre un ajuntament i una empresa privada és excel·lent i quan un ajuntament dóna totes les facilitats perquè les mercantils invertisquen, es nota", ha assenyalat Morant.

"A Gandia seguirem treballant des del departament de Turisme i en companyia del sector turístic per aprofitar al màxim aquesta oportunitat que, no només generarà riquesa i prosperitat en l'àmbit econòmic sinó també obri moltes possibilitats quant a l'intercanvi cultural", va argumentar Morant.

La màxima autoritat municipal ha comentat que la unió marítima de dos punts turístics forts (Gandia-Illes Balears) no farà més que reforçar els dos municipis turístics. Finalment, va agrair novament Trasmediterranea la seua aposta ferma i decidida per la capital de la Safor.

                                   
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva