Gandia va acollir ahir la primera de les tres projeccions-sopars de la cinquena edició de "Bocados de Cine"

Les properes jornades de "Bocados de Cine" se celebraran els dies 23 i 30 de novembre. En la primera es projectarà "Entre copas", amb un posterior tast de vi i maridatge a Vins i Més i en la segona, la pel·lícula que es podrà veure és "El Chef, la receta de la felicidad", que serà cuinada per Manuel Alonso, a Casa Manolo.

Gandia recupera la Fira del Llibre

· Des de demà i fins al 24 de novembre les llibreries de la ciutat exposaran les últimes novetats · Els usuaris de la biblioteca que realitzen algun préstec durant aquests dies tindran un descompte de 2 ¿ a l'hora d'adquirir els llibres

Gandia inicia les obres de millora de la passarel·la de fusta del final de la platja amb una ajuda de 125.000 euros

Diana Morant: "Volem que turistes i ciutadans tinguen en compte que el govern vetla pel medi ambient i per la sostenibilitat"

Data: 26/05/2017

 Esta setmana han començat les obres d’adequació general i rehabilitació de la passarel·la de fusta per a vianants ‘Senda Blava’ del final de la platja de Gandia, situada entre l’avinguda del Nord i el carrer Ribera Baixa. Les actuacions també consisteixen a agençar el mobiliari i millorar la il·luminació i la vegetació de les zones confrontants. Estos treballs, que finalitzaran a finals de juny, se sufraguen amb una ajuda de la Diputació de València de 125.000 euros.

Esta passarel·la sostenible, de 500 metres, aproximadament, es va construir l’any 2008 i, amb el pas del temps, s’havia anat deteriorant, sobretot l’estat de la fusta. A més a més, el mobiliari havia quedat obsolet. Esta nova actuació permet, també, substituir els llums al·lògens per LED, el que implica un estalvi considerable d’energia elèctrica.
L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha manifestat que estes obres suposen no sols una millora en l’estètica, atés que la passarel·la tindrà una imatge més endreçada i atractiva, sinó també més comoditat per a la gent que passeja per allí. Els turistes que vagen arribant a la platja es trobaran amb una passarel·la restaurada i sostenible.
Morant ha recordat que Gandia disposa del distintiu ‘Senda Blava’ per este passeig de fusta ecològica des de 2012 i que, cada any, l’ha renovat. Este segell reconeix l’habilitació d’un passeig bla en una zona sensible i que no suposa cap dany al medi ambient.
Morant ha afegit que el departament de Turisme, que ella mateixa dirigeix, no deixa de treballar en cap moment per contribuir a un millor turisme i facilitar els espais als visitants, com ara és el cas de la passarel·la de fusta per a vianants. “Volem que els ciutadans i turistes tinguen en compte que el govern vetla pel medi ambient i per la sostenibilitat, uns factors que cada vegada més exigeix el visitant”.
Esta instal·lació, segons Morant, és molt important per al turisme de Gandia i va valorar la necessitat d’establir actuacions conjuntes entre les administracions per executar obres i serveis públics.

                                   
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva