Gandia va acollir ahir la primera de les tres projeccions-sopars de la cinquena edició de "Bocados de Cine"

Les properes jornades de "Bocados de Cine" se celebraran els dies 23 i 30 de novembre. En la primera es projectarà "Entre copas", amb un posterior tast de vi i maridatge a Vins i Més i en la segona, la pel·lícula que es podrà veure és "El Chef, la receta de la felicidad", que serà cuinada per Manuel Alonso, a Casa Manolo.

Gandia recupera la Fira del Llibre

· Des de demà i fins al 24 de novembre les llibreries de la ciutat exposaran les últimes novetats · Els usuaris de la biblioteca que realitzen algun préstec durant aquests dies tindran un descompte de 2 ¿ a l'hora d'adquirir els llibres

Curs per a cuidadors de malalts de Parkinson

Organitzat per Parkinson Safor, amb la col¿laboració de l'Ajuntament, tindrà lloc els dimecres de juny, de 17 a 19 hores, a la seu de l'associació. Està distribuït en quatre mòduls: Introducció a la malaltia; Cura en assistència bàsica i activitats de la vida diària; Cures en la comunicació i les relacions socials i Cures emocionals i neurocognitius. Inscripcions fins a l'1 de juny a l'associació (C/ Gregori Mayans, 29. Baix) / 962 950 954 / parkinsonsafor@gmail.com

Data: 25/05/2017

 El regidor de Polítiques amb la Ciutadania i Responsabilitat Social, Nahuel González, acompanyat de la presidenta de l’Associació de Parkinson Gandia-Safor, M Carmen Escrivà, i la fisioterapeuta del col•lectiu, Rosana Pedro Frasquet, han presentat aquest matí el “Curs per a cuidadors de malalts de Parkinson”, que es desenvoluparà als locals de l’associació tots els dimecres de juny (7, 14, 21 i 28), de 17 a 19 hores. L’objectiu del curs és donar ferramentes bàsiques, suport i formació específica per als cuidadors de les persones que pateixen aquesta malaltia, entre 200 i 300.000 a l’estat, al voltant de 1.000 a la Safor, 500 de les quals estan a Gandia. “I a pesar del número elevat d’afectats, no hi ha molta formació específica per als familiars o les persones que treballen dia a dia amb els malalts”, ha assegurat Escrivà.
Com ha explicat Pedro, el curs té una durada total de 8 hores, amb certificat d’assistència, i els continguts estan dividits en quatre mòduls: “Introducció a la malaltia de Parkinson” i “Cura en l’assistència bàsica i activitats de la vida diària”, a càrrec de la fisioterapeuta de l’associació. “Aquest segon mòdul és novedós i tractem també aspectes com l’alimentació, el descans, tècniques d’ajuda al domicili...”.
Amb la logopeda Olga Castelló s’abordarà les “Cures en la comunicació i relacions socials” (difonia, aïllament social, etc...).
Finalment, la psicòloga, Patricia Almiñana se’n farà càrrec de les “Cures emocionals i neurocognitius (motivació, ferramentes contra l’ansietat, etc...).

El termini d’inscripció al curs finalitza l’1 de juny i el nombre de places és limitat a 25. Les persones interessades han de contactar amb l’associació Parkinson Safor: (C/ Gregori Mayans, 29. Baix) / 962 950 954 / parkinsonsafor@gmail.com

González ha agraït el treball encomiable que realitza el col•lectiu al llarg de l’any amb nombroses activitats i amb el suport de l’Ajuntament.

                                   
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva