El barri de Roís de Corella celebra aquest dissabte les seues festes

· La programació d'aquest any està marcada per les activitats culturals

MULÏER de Maduixa Teatre inaugurarà la Fira i Festes 2017

Premi Max 2017 al millor espectacle de carrer i a la millor música original, entre altres prestigiosos guardons, es representarà el divendres 29 de setembre, a les 20 h i 23 h, a la plaça Major. Es tracta d'un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines professionals que investiga els límits físics amb la dansa i l'equilibri, el moviment, la poesia o la força i les emocions. L'espectacle és un homenatge a les dones que dur ...

Gandia acollirà les primeres Jornades Gastronòmiques de Primavera

Es desenvoluparan del 26 de maig a l'11 de juny i en elles participaran restaurants de la ciutat i la platja amb menús de productes de proximitat i amb la fideuà com a plat principal

Data: 25/05/2017

Gandia acollirà del 26 de maig a l'11 de juny, les Jornades Gastronòmiques de Primavera organitzades per l'Ajuntament de Gandia, l'Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia i ASEMHTSA i que compten amb la col·laboració de València Turisme.

Una iniciativa on s'han adherit nou establiments de la ciutat i la platja i que pretén apropar als clients les bondats de la gastronomia local, utilitzant productes de temporada i de la zona i que comptarà amb la fideuà com a plat principal.

Així ho han explicat aquest matí la tècnica de Turisme, Olatz Megía, que ha comparegut acompanyada per Avelino Alfaro, president de l'Associació gastronòmica Fideuà de Gandia i el president de ASEMHTSA, Jose Manuel Navarro.

Navarro ha destacat que la iniciativa va de la mà del concurs de la fideuà i que des de ASEMHTSA s'ha pretés "aportar el nostre gra de sorra per ajudar a la desestacionalització del turisme i promocionar la destinació turística. Volem remarcar els productes locals, la nostra gastronomia i el nostre plat estrella".
El president de l'Associació va aclarir que aquesta iniciativa tornarà a desenvolupar-se a la tardor amb nous plats i ingredients i estaran complementades amb showcookings, visites a la llotja o als horts de la marjal.

Finalment, Avelino Alfaro, va agrair a ASEMHTSA la col·laboració que presten per promocionar la gastronomia local. "Aquest any hem tingut overbooking de participants en el concurs de Fideuà, una mostra de l'èxit i el creixement del que gaudix l'esdeveniment". Sobre les Jornades Gastronòmiques, Alfaro ha destacat que "la gastronomia de la ciutat està a l'altura de les circumstàncies. Tinc la impressió que no es valora el que tenim a casa. Com en totes les ciutats, tenim bons restaurants i altres que no ho són tant, però crec que la nota dels hostalers de la platja de Gandia és bona i les Jornades són una bona prova de l'aposta per la qualitat".

                                   
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva