Mostra't Gandia premia divendres les millors obres contra la discriminació de les minories socials

La Gala de Lliurament de Premis del I Mostra't Gandia tindrà lloc el divendres 17 de novembre, a l'Aula Magna del Campus de Gandia-UPV, amb entrada lliure i gratuïta. S'atorgaran primers premis, amb dotació econòmica, en les quatre categories (Curtmetratge, Fotografia, Còmic i Relat Curt), i mencions especials a les millors obres que s'han presentat des d'associacions: Fundació Espurna, Astea Safor (Associació de Trastorn de l'Espectre Autista de la Safor) i APESORGA (Associació de Persones Sordes de Gandia). Està organitzat per l'Associació Poliqroma i Comunitatgay, amb el suport de les regidories de Diversitat, Responsabilitat Social, Polítiques amb la Ciutadania i Cultura.

Data: 13/11/2017

El divendres 17 de novembre, a les 19 h, es donaran a conéixer les obres guanyadores del I Mostra’t Gandia, un concurs amb el qual es pretén visibilitzar la realitat de les minories socials.
La Gala de Lliurament de Premis tindrà lloc en l’Aula Magna del Campus de Gandia-UPV amb entrada lliure i gratuïta. Serà el moment de premiar les millors obres en cadascuna de les quatre categories del concurs: Curtmetratge, Còmic, Fotografia i Relat Curt. Els jurats feren una primera selecció d’entre les 199 obres rebudes per a triar les semifinalistes, que foren 84 fotografies, 17 curtmetratges, 82 relats curts i 16 còmics.
Fins a la mateixa Gala del pròxim divendres, no es coneixeran quines són les finalistes. Es projectaran els tràilers dels 5 curtmetratges seleccionats i els 3 còmics també finalistes i, mentre es lligen els 3 relats curts, es mostraran les 10 fotografies que opten al premi. Les obres guanyadores rebran el premi econòmic (300 € per al Curtmetratge i 100 € en les altres categories).
A més d’eixos primers premis, hi haurà mencions especials en les categories on participen associacions: Relat Curt, Còmic i Fotografia. Els col•lectius que opten a eixa menció especial són Fundació Espurna, ASTEA Safor (Associació de Trastorn de l’Espectre Autista de la Safor) i APESORGA (Associació de Persones Sordes de Gandia).
També s’hi farà un homenatge a una persona que és un exemple de lluita per aconseguir normalitzar la situació que protagonitza un dels col•lectius socials que pertany a una de les anomenades minories socials.
Una gala de reconeixements, de promoció cultural i de defensa per la igualtat en la diversitat, sense estereotips ni discriminacions de cap tipus ni per cap raó.
En el mateix Campus, en el hall de la Sala de Conferències, estan instal•lades les obres semifinalistes, una exposició que ja es pot visitar fins al 20 de novembre.

Cal recordar que el certamen Mostra’t Gandia naix per donar visibilitat i mostrar la realitat de qualsevol minoria de la ciutat que puga patir una situació d’injustícia per la seua condició o orientació sexual, llengua, cultura, religió, diversitat funcional, etc. Està organitzat per l’Associació Poliqroma i www.comunitatgay.com, amb el suport de les regidories de Diversitat, Responsabilitat Social, Polítiques amb la Ciutadania i Cultura.
 

                                   
Gandia recupera la Fira del Llibre

Data: 16/11/2017

· Des de demà i fins al 24 de novembre les llibreries de la ciutat exposaran les últimes novetats · Els usuaris de la biblioteca que realitzen algun préstec durant aquests dies tindran un descompte de 2 ¿ a l'hora d'adquirir els llibres
El pla estival de reciclatge d'Ecovidrio s'incrementa un 11% el reciclatge de vidre respecte a l'any passat

Data: 08/11/2017

· Gandia ha reciclat 468 tones de vidre durant l'estiu un 11% més que el 2016 · Ecovidrio lliura el guardó 'Iglú Verd' que reconeix el compromís dels ciutadans i professionals hostalers amb el reciclatge de vidre · A escala nacional, la campanya ha ...
Resultats del concurs de cartells del "Dia Internacional contra la violència de gènere"

Data: 08/11/2017

Gandia acull aquest diumenge la IV edició de la Cursa contra el Càncer

Data: 16/10/2017

· Los organizadores esperan alcanzar los 3.000 participantes · La recaudación íntegra de la prueba irá destinada a financiar cinco becas de investigación y el psicólogo oncológico del Hospital Francesc de Borja · El precio de la inscripción es de 8 ¿ ...
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.711 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva