Los Secretos actuaran a la quarta edició del Strong People Gandia

El concert solidari contra el càncer tindrà lloc el 23 de setembre al jardí de la Casa de la Marquesa. Organitzen la Farmàcia del Passeig i la Fundació IN, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia

Data: 17/07/2017

 El regidor de Cultura de Gandia, Joan Muñoz, acompanyat pel gerent de la Farmàcia del Passeig, Jesús Herráiz; el president de la Fundació IN, Enrique Nogueroles; i Begoña Martínez, organitzadora de l'esdeveniment, han presentat aquest matí el festival Strong People, que se celebrarà per quart any consecutiu a la nostra ciutat el pròxim 23 de setembre, al jardí de la Casa de la Marquesa a partir de les 20.00 hores i que en aquesta edició comptarà amb l'actuació de Los Secretos.


Enrique Noguerales destacat que la iniciativa complix la quarta edició. "Vam començar tímidament i hem aconseguit una gran acceptació i ajudar a resoldre problemes de la ciutat. Teníem un hospital nou però àrid. Hem treballat amb la zona de quimioteràpia i en aquests anys hem pogut remodelar completament. Hem col·locat pantalles de televisió, contractat subscripcions de revistes i diaris, instal·lat una sala de lectura, vinilat les habitacions i els despatxos, canviat les butaques, etc. La idea és fer l'espai el més agradable possible i fer l'estada més còmoda a les persones que malauradament han de passar per la malaltia i el tractament".

Per la seua banda, Jesús Herráiz va explicar que al principi l'actuació de la Fundació estava dirigida als joves però que "després de veure les necessitats, vam decidir ampliar l'ajuda a tota la població afectada. Molts dels pacients adolescents de Gandia i la comarca són tractats en el Clínic de València i és allà on dedicarem els nostres esforços aquest any. Hem parlat amb la Gerència de l'hospital i després de conéixer les seues necessitats detectàrem mancances que pretenem resoldre. L'espai necessita un procés d'humanització i aplicarem els coneixements que ja tenim per traslladar-los allà".

Finalment, Begoña Martínez va informar que tots els diners recaptats aniran destinats al projecte i que les persones interessades poden fer la seua aportació de diferents maneres, ja que a partir del 22 de juliol es posaran a la venda les entrades, samarretes i polseres solidàries de l'esdeveniment que poden ser adquirides en la Farmàcia del Passeig.
Les samarretes tenen un preu de 10 €. També es pot adquirir la samarreta i l'entrada per al concert per 15 € o la polsera solidària per 2 €.

Per a aquesta edició, el cartell i les samarretes per a nens han estat dissenyats per Tonet Durà mentre que les samarretes d'adults han estat realitzades per Baptiste Pons.

Finalment, Joan Muñoz ha destacat la importància de la col·laboració publicoprivada amb fins solidaris i ha fet una crida a la ciutadania de Gandia i la comarca perquè col·laboren amb la iniciativa. "Des del departament de Cultura sempre estarem donant suport a activitats solidàries com aquesta" va finalitzar Muñoz.

                                   
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
L'Ajuntament edita el primer plànol de la Ciutat de Gandia (1878)

Data: 31/05/2017

L'autor és Antonio Vicente Vidal y Lloret, dedicat al seu amic i assessor municipal, Rafael Garcia. Tot i que és el primer plànol general de la ciutat i el projecte del seu eixample, no és l'oficial (amb l'eixample aprovat), del qual no es té cap co ...
Primer #iCampLaSafor17

Data: 30/05/2017

L'Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el ...
Inaugurat el passeig per als vianants del dic nord del port de Gandia

Data: 29/05/2017

L'obra s'emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit entre la APV i l'ajuntament de Gandia
Gandia inicia les obres de millora de la passarel·la de fusta del final de la platja amb una ajuda de 125.000 euros

Data: 26/05/2017

Diana Morant: "Volem que turistes i ciutadans tinguen en compte que el govern vetla pel medi ambient i per la sostenibilitat"
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.707 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva