El Moll dels Borja reprén els espectacles amb "Port Art"

· El Palau Ducal acull hui una nova edició de "Música a Pantalla" amb la retransmissió en diferit de la sarsuela "Amor vida de mi vida" que va tenir lloc durant la celebració del Festival de Salzburg i que va comptar com a intèrprets amb les veus de Plácido Domingo (tenor) i Ana María Martínez (soprano) · "Port Art" inicia demà a partir de les 20.00 hores la seua programació amb l'espectacle "Les arts del cel", una actuació basada en el circ aeri amb tocs d'humor, agilitat i risc

Data: 14/07/2017

 Les activitats culturals organitzades des del Departament de Turisme de Gandia continuen aquest cap de setmana. Dins de tot el ventall de possibilitats, dues són les actuacions més destacables.

D'una banda, i dins de la iniciativa Palaudiovisual, al Palau Ducal acollirà hui a partir de les 22.00 hores la retransmissió en diferit del prestigiós recital de sarsuela "Amor vida de mi vida" que va tenir lloc durant la celebració del Festival de Salzburg i que va comptar com a intèrprets amb les veus de Plácido Domingo (tenor) i Ana María Martínez (soprano). La projecció es realitzarà al pati d'armes del Palau Ducal.
Les entrades es poden adquirir a la taquilla del Palau en horari de 10h a 13: 30h i de 16h a 19:30 hores a un preu de 5 € per a les cadires i 7,5 € per a les gandules.

Una altra de les iniciatives que comença demà i que repeteix emplaçament després de l'èxit de l'any passat, és el Circ del Port que enguany ampliarà el seu calendari a l'incloure altres disciplines artístiques, començant per la música i el ball del Lindy Hop.
En el cas del Circ del Port, demà acollirà l'espectacle "Les arts del cel". Una actuació basada en el circ aeri amb tocs d'humor, agilitat i risc que farà gaudir a tots els públics.

D'aquesta manera i des del 15 de juliol, al Moll de l'Borja acollirà els dissabtes 15, 22 i 29 de juliol i els dies 5, 14 i 19 d'agost a partir de les 20.00 hores espectacles relacionats amb les arts del circ. Paral·lelament, els dies 21 de juliol i 4 i 15 d'agost i en el mateix horari, al Moll de l'Borja amplia les seues activitats acollint l'espectacle "Ballem". Música en directe i ballarins de Lindy Hop actuaran en l'espai i convidaran als espectadors a participar en els balls.

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha destacat la completa i enriquida programació cultural de l'estiu d'aquest any, precisament, un any en què Gandia ostenta la Capitalitat Cultural Valenciana, "que posa Gandia al lloc on havia estat durant molt de temps com ciutat líder de la cultura".
Morant ha recordat que la programació d'estiu ofereix al voltant de 300 activitats de tot tipus (una mitjana de dues o tres per dia) que dinamitzaran tant la platja com la ciutat. "Anem a demostrar als nostres turistes el potencial cultural i d'activitats d'oci, lúdiques i esportives que tenim a Gandia perquè no només gaudixen del sol i la platja sinó també que complementen aquesta oferta amb un ampli ventall de possibilitats".

                                   
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
L'Ajuntament edita el primer plànol de la Ciutat de Gandia (1878)

Data: 31/05/2017

L'autor és Antonio Vicente Vidal y Lloret, dedicat al seu amic i assessor municipal, Rafael Garcia. Tot i que és el primer plànol general de la ciutat i el projecte del seu eixample, no és l'oficial (amb l'eixample aprovat), del qual no es té cap co ...
Primer #iCampLaSafor17

Data: 30/05/2017

L'Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el ...
Inaugurat el passeig per als vianants del dic nord del port de Gandia

Data: 29/05/2017

L'obra s'emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit entre la APV i l'ajuntament de Gandia
Gandia inicia les obres de millora de la passarel·la de fusta del final de la platja amb una ajuda de 125.000 euros

Data: 26/05/2017

Diana Morant: "Volem que turistes i ciutadans tinguen en compte que el govern vetla pel medi ambient i per la sostenibilitat"
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.707 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva