Diana Morant: "Tot esforç sempre té la seua recompensa i els esportistes del BoxSafor Club són un exemple d'això"

L'alcaldessa de Gandia i la regidora delegada d'Esports, reben en alcaldia als esportistes del club gandià en reconeixement als seus èxits esportius

Data: 13/07/2017

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant i la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, han rebut aquest matí a tres dels esportistes del BoxSafor Club, que han aconseguit grans resultats en les seues respectives disciplines que els han valgut per a la seua classificació per a proves de nivell Europeu i Internacional. Els atletes han estat acompanyats pel seu entrenador, José Antonio Núñez.

En primer lloc l'alcaldessa de Gandia ha felicitat els esportistes i recordat que durant la celebració dels campionats de la disciplina a escala nacional han aconseguit sis medalles: tres d'elles d'or, dues de plata i una de bronze.

César Hereu ara està a l'espera de la concentració de la selecció Espanyola del 26 d'agost, on es decidix qui conforma l'equip Nacional Sènior. De fet, el repte de César és participar en el Campionat del Món Sènior, que es desenvoluparà al novembre a Budapest.

Per la seua banda, la Junior Carla Reig, ha aconseguit revalidar el seu títol de Campiona d'Espanya aconseguit l'any passat, el que li ha valgut per ser seleccionada per l'equip nacional i participar en el Campionat d'Europa Júnior a Eskojte (Macedònia).

El club també té altres tres campions en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, Nathaly Jiménez, Tarás Zykov i Borja Moreno.

"Sempre hem dit que volem que nois i noies tinguin igualtat d'oportunitats a l'hora de desenvolupar-se com esportistes. I aquest club és un exemple. Tot esforç sempre té la seva recompensa i els esportistes del BoxSafor Club han deixat el pavelló de Gandia en molt bon lloc, en les diferents proves en les que han competit, després d'hores i hores d'entrenament i dedicació. Per a aquesta ciutat ja són uns guanyadors, així que ara, els animo a seguir obtenint triomfs més enllà del nostre país. És un orgull per a la ciutat tenir esportistes com ells".
"Una vegada més, s'associa la nostra ciutat amb esport, amb èxits, el que ens prestigia. Gandia és una ciutat saludable, que fomenta l'esport, i sempre donarem suport i estarem del costat de persones que, com elles, s'esforcen cada dia per deixar el nom de Gandia on es mereix” va declarar Diana Morant.

                                   
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
L'Ajuntament edita el primer plànol de la Ciutat de Gandia (1878)

Data: 31/05/2017

L'autor és Antonio Vicente Vidal y Lloret, dedicat al seu amic i assessor municipal, Rafael Garcia. Tot i que és el primer plànol general de la ciutat i el projecte del seu eixample, no és l'oficial (amb l'eixample aprovat), del qual no es té cap co ...
Primer #iCampLaSafor17

Data: 30/05/2017

L'Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el ...
Inaugurat el passeig per als vianants del dic nord del port de Gandia

Data: 29/05/2017

L'obra s'emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit entre la APV i l'ajuntament de Gandia
Gandia inicia les obres de millora de la passarel·la de fusta del final de la platja amb una ajuda de 125.000 euros

Data: 26/05/2017

Diana Morant: "Volem que turistes i ciutadans tinguen en compte que el govern vetla pel medi ambient i per la sostenibilitat"
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.707 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva