Jose Manuel Prieto: "Aquest govern no permet els comportaments delictius de ningú"

· Des del Govern recorden a l'oposició que l'executiu complix el protocol establert d'acord marca la llei dictada pel govern central · Àngels Pérez: "Nosaltres vam iniciar un procés però ha de ser la justícia qui actue i qui ordene a la Policia Nacional les actuacions a prendre"

Data: 12/09/2017

La responsable de Seguretat Ciutadana, Àngels Pérez, i el coportaveu del govern municipal, Jose Manuel Prieto, han respost aquest matí a les crítiques abocades des del Partit Popular sobre l'ocupació il·legal d'habitatges.

Prieto ha estat dur amb els populars en afirmar que "entenc que el PP vulga seguir actuant com sheriff però han d'entendre que les administracions públiques estem per complir escrupolosament la llei. L'actual govern està complint amb tots els preceptes legals" i ha recordat que ha estat el govern central, dirigit per Mariano Rajoy, el que ha enviat a tots els ajuntaments d'Espanya una ordre on s'amplia la Llei d'Empadronament. "Si no els agrada la Llei, haurien de parlar amb els seus companys de partit i sol·licitar el seu canvi. Si al PP li sembla una situació injusta, han de sol·licitar el canvi de les bases de règim local o que canvien la Llei del Padró o les seues normes. Això és cosa del govern de Madrid i d'ací no ens hem eixit ni una coma".

El regidor ha fet èmfasi en el fet que "aquest govern no permet els comportaments delictius de ningú perquè no són benvinguts aquells que vénen a la nostra ciutat a realitzar comportaments delictius. No caben en aquesta ciutat". "Les situacions que han explicat estan en mans dels que han d'estar, que són els seus propietaris, els òrgans judicials i la Fiscalia perquè la propietat dels habitatges no és nostra. No ens conformem amb aquesta situació i seguim el protocol establert d'acord marca la llei dictada pel govern central".

Per a finalitzar, Prieto ha lamentat que "el PP faça partidisme i cree alarma amb un tema tan sensible i més encara quan l'Ajuntament està actuant de forma contundent en el seu àmbit de competències".

Per la seua banda, Àngels Pérez va afirmar que el Govern té constància d'aquest tipus de situacions i explicat que quan hi ha un habitatge ocupat es procedix automàticament a la identificació dels habitants i, en el cas d'haver-hi menors, es posa en coneixement dels Serveis Socials. "Quan coneixem un cas actuem de manera immediata, però la Policia Local no té competències i això ho sap el Partit Popular. Nosaltres vam iniciar un procés, però ha de ser la justícia qui actue i qui ordene a la Policia Nacional les actuacions a prendre". "En totes les juntes de seguretat abordem aquest tema amb la resta de cossos i forces de seguretat de l'Estat on constatem periòdicament que Gandia és una de les ciutats més segures de la Comunitat Valenciana. Les dades hi són i avalen la feina que s'està fent".

                                   
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
L'Ajuntament edita el primer plànol de la Ciutat de Gandia (1878)

Data: 31/05/2017

L'autor és Antonio Vicente Vidal y Lloret, dedicat al seu amic i assessor municipal, Rafael Garcia. Tot i que és el primer plànol general de la ciutat i el projecte del seu eixample, no és l'oficial (amb l'eixample aprovat), del qual no es té cap co ...
Primer #iCampLaSafor17

Data: 30/05/2017

L'Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el ...
Inaugurat el passeig per als vianants del dic nord del port de Gandia

Data: 29/05/2017

L'obra s'emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit entre la APV i l'ajuntament de Gandia
Gandia inicia les obres de millora de la passarel·la de fusta del final de la platja amb una ajuda de 125.000 euros

Data: 26/05/2017

Diana Morant: "Volem que turistes i ciutadans tinguen en compte que el govern vetla pel medi ambient i per la sostenibilitat"
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.707 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva