El Centre Històric guanya 1.200 places d'aparcament

El pàrquing del Riu Serpis ja és propietat municipal i el govern rebaixa un 70 per cent els preus (a partir de l'1 de juliol), equiparant-los al Prado, per tal de dinamitzar el comerç urbà i el turisme. Els preus són molt interessants: 1 ¿ (hora), 5 ¿ (24 h), 50 ¿ (abonament mensual 24 h), 30 ¿ (mensual, diürn) i 20 ¿ (mensual per a motos). Es canvia el nom i passarà a denominar-se "pàrquing del Centre Històric". S'hi faran obres per millorar la seguretat i l'accessibilitat. D'altra banda, l'aparcament del Prado augmenta un 16'8 els ingressos, un 212% els abonaments i un 25'6% el flux de rotació a pesar de rebaixar un 70% els preus.

Data: 15/06/2017

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, el coordinador de l’àrea d’Economia i Hisenda, Salvador Gregori, i el regidor de Ciudadanos, Ciro Palmer, han anunciat hui la materialització del rescat de l’aparcament del Serpis que passa a ser municipal, després d’una sentència judicial que obligava a l’Ajuntament a fer-se’n càrrec pels impagaments a l’empresa concessionària durant l’anterior legislatura.
Situació que ha estat aprofitada pel govern local per a cometre una sèrie de millores, la més important és la baixada dels preus, un 70 per cent, a partir de l’1 de juliol, equiparant-lo a l’altre pàrquing municipal de la plaça Prado: 1 € (hora), 5 € (24 h), 50 € (abonament mensual 24 h), 30 € (mensual, diürn) i 20 € (mensual per a motos). A més a més, cal sumar-li els descomptes del 50% l’hora que podran regalar als seus clients els comerços, bars i restaurants del Centre Històric, el que podria fins i tot fer gratuïta l’estada a l’aparcament.
I és que l’objectiu també és “la dinamització comercial i turística del centre de la ciutat que guanya 1.200 places d’aparcaments a preus molt assequibles, com demostra l’èxit del pàrquing del Prado”, ha assegurat Izquierdo, qui ha anunciat que, amb eixe objectiu de ser el pàrquing de referència del centre per als visitants, es canviarà el nom del pàrquing i es dirà “Centre Històric”. “En breu posarem en marxa una campanya de promoció, als mitjans, xarxes socials i al carrer, amb la instal•lació de estands informatius per a la ciutadania sobre els nous preus”.
En la mateixa línia, Palmer ha recordat que un dels objectius del seu grup des de l’inici de la legislatura era rebaixar els preus del pàrquings, perquè siguen un al•licient per dinamitzar el comerç. “El Centre Històric va a tindre 1.200 places a preus econòmics, un desavantatge que tenia front a les grans superfícies de la perifèria, a més dels descomptes a clients que pot eixir-los gratis”.

Nou accés
Altres de les millores seran la seguretat de les instal•lacions i l’accessibilitat. Gregori ha anunciat que el departament d’Urbanisme treballa ja “en una entrada nova i molt bonica davant de la passarel•la que podria permetre contemplar les muralles soterrades. Les obres podrien estar enllestides per a la Fira”.
D’altra banda, per a principis de gener podria fer-se efectiva la unitat d’utilitat de les targes dels aparcaments del Prado i el futur Centre Històric.

Èxit del Prado
Amb xifres en la mà, Gregori ha destacat el magnífic balanç del pàrquing del Prado des que es produira la rebaixa de preus idèntica a la que es pretén aplicar al Centre Històric. Així, de setembre de 2016 a maig de 2017, va augmentar un 16’8 els ingressos, un 212% els abonaments (més de 400) i un 25’6% el flux de rotació. “Això ens demostra que la modificació de preus a la baixa, no només no perjudica la facturació, sinó que l’augmenta i li dóna utilitat i dinamisme al pàrquing”.
 

                                   
Gandia acull aquest diumenge la IV edició de la Cursa contra el Càncer

Data: 16/10/2017

· Los organizadores esperan alcanzar los 3.000 participantes · La recaudación íntegra de la prueba irá destinada a financiar cinco becas de investigación y el psicólogo oncológico del Hospital Francesc de Borja · El precio de la inscripción es de 8 ¿ ...
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
L'Ajuntament edita el primer plànol de la Ciutat de Gandia (1878)

Data: 31/05/2017

L'autor és Antonio Vicente Vidal y Lloret, dedicat al seu amic i assessor municipal, Rafael Garcia. Tot i que és el primer plànol general de la ciutat i el projecte del seu eixample, no és l'oficial (amb l'eixample aprovat), del qual no es té cap co ...
Primer #iCampLaSafor17

Data: 30/05/2017

L'Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el ...
Inaugurat el passeig per als vianants del dic nord del port de Gandia

Data: 29/05/2017

L'obra s'emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit entre la APV i l'ajuntament de Gandia
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.708 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva