Gandia implanta un sistema pioner per facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda

· Gràcies a la col·laboració a tres bandes entre Creu Roja, Caixa Popular i l'Ajuntament de Gandia, a partir de dilluns, voluntaris de Creu Roja traslladaran a la platja des del seu domicili a les persones que per les seues mancances físiques no puguen accedir a la mar" · El servei es realitzarà de dilluns a diumenge en horari d'11 a 14 hores i els interessats hauran de posar-se en contacte amb la Creu Roja telefonant al 962.873.861 o posant-se en contacte amb el departament de Serveis Socials del consistori

Data: 14/07/2017

 Gandia disposarà a partir de la pròxima setmana d'un nou servei a la seua platja dirigit a les persones amb mobilitat reduïda. Un servei que serà possible gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Gandia, Creu Roja i Caixa Popular.


Així ho han informat aquest matí en roda de premsa, l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, el president de la Creu Roja de Gandia, Toni Martí i Silvia Richard de Caixa Popular

La mesura permetrà que aquelles persones amb pocs recursos i amb dificultats per viure amb normalitat per les seues mancances físiques (discapacitats, gent gran), puguen acostar-se a la platja a prendre el bany.
D'aquesta manera, seran els voluntaris d'aquesta ONG qui els recolliran als seus habitatges i els acompanyaran a la platja amb un vehicle adaptat perquè puguen gaudir del sol i el mar. "No volem que aquests ciutadans es queden a casa per no poder desplaçar-se" va declarar Diana Morant qui ha explicat que la gent podrà demanar aquest servei a través de Creu Roja o dels Serveis Socials de l'Ajuntament.

"Es tracta d'un projecte caracteritzat per la solidaritat, del qual ens hem de sentir molt orgullosos, i per això agraïm tant a Creu Roja com a Caixa Popular per impulsar aquesta iniciativa. Al cap i a la fi, estem ací per facilitar i millorar la vida de les persones que més ho necessiten. A la nostra platja, com sabeu, tenim tres punts de bany adaptat, que són exemplars i referents a la Comunitat Valenciana (Illes Canàries, Astúries i davant de l'hotel Tres Anclas), que estan oberts des de l'1 de juny fins al 30 de setembre. Aquests llocs el que fan no és més que enriquir i complementar els nombrosos serveis que té la nostra platja. Gandia, si vol seguir sent una ciutat turística, oberta, solidària i amable, ha d'oferir aquests serveis d'ajuda als més necessitats, per aconseguir l'excel·lència de la platja en tots els nivells".

El president de la Creu Roja de Gandia va voler agrair en primer lloc la col·laboració de Caixa Popular per mostrar "la seua sensibilitat amb les persones que ho estan passant malament o aquelles que tenen dificultats per viure amb normalitat. Les entitats humanitàries com Creu Roja necessitem la col·laboració d'institucions públiques com l'ajuntament i d'entitats com Caixa Popular per a fer possible el nostre treball d'acció social. Gràcies a aquest conveni de tres anys, podrem continuar amb l'ajuda domiciliària complementària i la millora personalitzada en el servei de bany adaptat que ja veníem oferint".

D'aquesta manera, Creu Roja ja disposa d'un vehicle adaptat per a les persones que ho necessiten que es desplaçarà als domicilis de persones amb mobilitat reduïda en situació de vulnerabilitat social per traslladar-los fins al punt de bany adaptat a la platja Nord de Gandia situat davant a l'hotel Tres Anclas.
El servei es realitzarà de dilluns a diumenge en horari d'11 a 14 hores i els interessats hauran de posar-se en contacte amb la Creu Roja telefonant al 962.873.861 o posant-se en contacte amb el departament de Serveis Socials del consistori.

Toni Martí va informar que l'any passat van ser més de 1.300 persones les que van utilitzar el servei. "És una xifra destacable, ja que és molt demandat per ciutadans i turistes procedents de tot l'Estat".

Finalment, Silvia Richard, ha destacat que "estem encantats de col·laborar amb aquesta iniciativa. Ens agrada que la nostra platja siga gaudida per tots sense limitacions. Esperem que el projecte puga prolongar-se en el temps gràcies a la nostra aportació econòmica".

                                   
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
L'Ajuntament edita el primer plànol de la Ciutat de Gandia (1878)

Data: 31/05/2017

L'autor és Antonio Vicente Vidal y Lloret, dedicat al seu amic i assessor municipal, Rafael Garcia. Tot i que és el primer plànol general de la ciutat i el projecte del seu eixample, no és l'oficial (amb l'eixample aprovat), del qual no es té cap co ...
Primer #iCampLaSafor17

Data: 30/05/2017

L'Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el ...
Inaugurat el passeig per als vianants del dic nord del port de Gandia

Data: 29/05/2017

L'obra s'emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit entre la APV i l'ajuntament de Gandia
Gandia inicia les obres de millora de la passarel·la de fusta del final de la platja amb una ajuda de 125.000 euros

Data: 26/05/2017

Diana Morant: "Volem que turistes i ciutadans tinguen en compte que el govern vetla pel medi ambient i per la sostenibilitat"
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.707 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva