IV Fòrum Networking Safor

És l'únic congrés dels dedicats a l'empresa, específicament especialitzat en networking (treball en xarxa), una "filosofia" que consisteix en l'establiment d'una xarxa de contactes professionals que ens permet donar-nos a conéixer a nosaltres i al nostre negoci, escoltar i aprendre dels altres, trobar possibles col·laboradors, socis o inversors. Es tracta d'intercanviar informació i contactes, i d'establir relacions amb persones que compartisquen interessos professionals comuns. Aposta pel transvasament de coneixement entre empresaris, per açò les ponències són impartides per líders de les empreses, que comuniquen a altres dirigents empresarials, com ara: Daniel Lacalle, Dora de Teresa i Fran Estevan. Tindrà lloc el 15 de novembre al Teatre Serrano. Inscripcions: nws4.org o Viajes Gandia.

Data: 10/10/2017

La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, acompanyada del president de l’Associació Networking Safor, Javier Nogueroles, i del director de zona de Bankia a la Safor, Enrique Tabernero, ha presentat aquest matí el IV Fòrum Networking Safor, que tindrà lloc el 15 de novembre al Teatre Serrano.
Segons els organitzadors, es tracta de l'únic congrés dels dedicats a l'empresa, específicament especialitzat en networking (treball en xarxa), una “filosofia” que consisteix en l'establiment d'una xarxa de contactes professionals “que ens permet donar-nos a conéixer a nosaltres i al nostre negoci, escoltar i aprendre dels altres, trobar possibles col•laboradors, socis o inversors”. Es tracta d'intercanviar informació i contactes, i d'establir relacions amb persones que compartisquen interessos professionals comuns, sobretot emprenedors i autònoms.
El fòrum té un caràcter bianual i es va iniciar fa set anys, amb una clara aposta pel transvasament de coneixement entre empresaris, per açò les ponències són impartides per líders de les empreses, que comuniquen a altres dirigents empresarials, o economistes de prestigi, com ara:

Daniel Lacalle, un dels 20 economistes més influents del món, segons el rànquing Richtopia. El popular col•laborador de la Sexta, impartirà una ponència sota el títol: “Viatge cap a la llibertat econòmica”.

Dora de Teresa, jurista (amb més de 20 anys d’experiència com a lletrada i jutgessa), empresària i docent. A més de coach en “Lideratge Experiencial".

Fran Estevan, emprenedor i empresari amb experiències en polítiques europees, finançament i emprenedoria, qui parlarà sobre la “Importància de les Fintech en l’empresa 4.0”.

Les inscripcions tenen un preu de 10 € per als socis o 20 € per al públic en general i es poden formalitzar a la web: nws4.org o a Viajes Gandia.

El representant de Bankia, un dels principals patrocinadors, ha destacat el compromís de l’entitat amb l’activitat empresarial, “sobretot els autònoms, vertaders generadors d’ocupació. Molt més que les grans companyies”.

Finalment, Izquierdo ha recordat que l’Ajuntament dóna suport a totes les iniciatives empresarials d’aquestes característiques, “que són importants llocs de trobada i contacte, intercanvi d’informació, formació... d’empresaris, emprenedors, autònoms...”.

 

                                   
Gandia acull aquest diumenge la IV edició de la Cursa contra el Càncer

Data: 16/10/2017

· Los organizadores esperan alcanzar los 3.000 participantes · La recaudación íntegra de la prueba irá destinada a financiar cinco becas de investigación y el psicólogo oncológico del Hospital Francesc de Borja · El precio de la inscripción es de 8 ¿ ...
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
L'Ajuntament edita el primer plànol de la Ciutat de Gandia (1878)

Data: 31/05/2017

L'autor és Antonio Vicente Vidal y Lloret, dedicat al seu amic i assessor municipal, Rafael Garcia. Tot i que és el primer plànol general de la ciutat i el projecte del seu eixample, no és l'oficial (amb l'eixample aprovat), del qual no es té cap co ...
Primer #iCampLaSafor17

Data: 30/05/2017

L'Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el ...
Inaugurat el passeig per als vianants del dic nord del port de Gandia

Data: 29/05/2017

L'obra s'emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit entre la APV i l'ajuntament de Gandia
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.708 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva