El govern de Gandia promociona la salut en l'àmbit educatiu

Data: 09/08/2017

Aquest matí la regidora delegada de Sanitat Pública i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, ha presentat en roda de premsa el programa Escoles Saludables 2017-2018.

Gil ha assenyalat que s'intentarà que els alumnes esdevinguen responsables de forma que puguen millorar la seua qualitat de vida canviant certs hàbits, realitzant unes pautes d'acció senzilles i aprenent, des de ben prompte, a ser conscients dels perills amb què es trobaran, així com de les eines que tenen a la seua disposició per a portar una vida plena.
Aquest programa està basat en set línies d'actuació proposades per als diversos centres educatius de Gandia.

En primer lloc es tracta de l'estudi i la prevenció del sobrepés i l'obesitat a primària. Resulta imprescindible facilitar a l'alumnat les claus per a una alimentació saludable, i per a combatre el sobrepés i l'obesitat infantil, potenciant la pràctica d'activitat física, pels beneficis físics, mentals i socials que proporciona en aquesta etapa de la vida.
A més, aquest programa abraça l'educació socioemocional perquè "pensem que si l'alumnat sap controlar les seues emocions, sabrà controlar la forma de vida i de menjar”.

Per altra banda, amb la col·laboració de la Policia Local es tractaran els usos positius de les TIC que són habituals en la vida dels alumnes de la nostra comunitat. També cal destacar la prevenció del consum de les substàncies addictives a causa de l'avançament de l'edat d'inici en el consum.
En el marc d'aquest programa també es faran tallers d'educació sexual i de fotoprotecció i educació vial.

Per últim, la regidora ha volgut posar èmfasi en l'apartat del programa Per un món sense Bullying, que pretén mostrar la importància d'acabar amb la violència escolar, ensenyant a l'alumnat les habilitats que estan a la seua disposició per a evitar conductes violentes, tant en el centre escolar com en la seua vida diària; així com mostrar-los situacions de risc, perquè les rebutgen i sàpien enfrontar-se a elles de la millor forma possible.

Finalment, la regidora ha volgut destacar que aquest programa tindrà un seguiment durant tot l'any per part de l'Ajuntament i les entitats col·laboradores.

Els centres que desitgen participar en el programa podran demanar el formulari de sol·licitud al correu mllacer@gandia.org.

                                   
Gandia acull aquest diumenge la IV edició de la Cursa contra el Càncer

Data: 16/10/2017

· Los organizadores esperan alcanzar los 3.000 participantes · La recaudación íntegra de la prueba irá destinada a financiar cinco becas de investigación y el psicólogo oncológico del Hospital Francesc de Borja · El precio de la inscripción es de 8 ¿ ...
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
L'Ajuntament edita el primer plànol de la Ciutat de Gandia (1878)

Data: 31/05/2017

L'autor és Antonio Vicente Vidal y Lloret, dedicat al seu amic i assessor municipal, Rafael Garcia. Tot i que és el primer plànol general de la ciutat i el projecte del seu eixample, no és l'oficial (amb l'eixample aprovat), del qual no es té cap co ...
Primer #iCampLaSafor17

Data: 30/05/2017

L'Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el ...
Inaugurat el passeig per als vianants del dic nord del port de Gandia

Data: 29/05/2017

L'obra s'emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit entre la APV i l'ajuntament de Gandia
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.708 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva