Trasmediterranea xifra l'impacte econòmic en Gandia del ferri a Eivissa en 6 milions d'euros

La Mesa de Turisme aborda la campanya estival, l'assistència a fires i la bona acollida del Sicted"

Data: 17/05/2017

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha informat en la quarta Mesa de Turisme, celebrada este matí, que la companyia Trasmediterranea ha xifrat en 6 milions d’euros l’impacte econòmic del ferri Gandia-Eivissa en la capital de la Safor. En aquest fòrum estan representants els principals agents turístics de la ciutat (hostaleria, hotels, apartaments, càmpings i agències de viatge); representants polítics, portaveus dels dos principals moviments socials de la ciutat (Falles i Setmana Santa); la Universitat; les associacions de comerciants; i l’Associació de la Fideuà de Gandia.

Durant la reunió, s’ha comentat que el fet que hi haja una comunicació marítima directa amb les Illes Balears en dues hores i mitja, també en estiu, sempre és positiu perquè, segons Morant, obri moltíssimes possibilitats no sols en l’àmbit econòmic, perquè els viatgers consumeixen en bars i restaurants i compren en les botigues, sinó també d’intercanvi cultural.
Esta empresa ha decidit reprendre la connexió amb les Illes Balears a partir del 16 de juny fins al 10 de setembre després de la bona acceptació durant la Setmana Santa. Trasmediterranea va començar a operar Dimecres Sant amb la línia Gandia-San Antonio. Els vaixells van salpar Dimecres Sant, Dijous Sant, Diumenge 16 d’abril i Dilluns 17 d’abril. 
L’Ajuntament de Gandia ja està treballant amb Trasmediterranea per la campanya d’estiu, la gran aposta de Trasmediterranea en la ciutat de Gandia. Ara, segons Morant, és el moment de fer paquets turístics amb tota l’oferta de Gandia perquè el viatger que ve de les Illes tinga una estona per a visitar la ciutat i la platja.
La Mesa de Turisme ha estat presidida per Diana Morant, també màxima responsable de la gestió turística; pel cap de Gestió Turística del Patronat de Turisme, Evarist Caselles; i la tècnica de Turisme, Olatz Megía. S’han posat sobre la taula diferents assumptes relacionats amb el turisme, com la campanya estival, l’assistència a fires, el Sicted, les activitats d’estiu i el Pla de Millora Turístic, entre d’altres.
Megía ha donat unes pinzellades del Pla de Millora Turístic, que s’està elaborant de la mà dels consultors turístics Iñaki Gaztelumendi i Antoni Nicolau. Es tracta de singularitzar el destí i buscar el límit de sostenibilitat del model, sempre comptant amb els habitants de Gandia com als seus millors ambaixadors.
Respecte a les fires turístiques, de gener a maig d’enguany, s’ha assistit a sis fires nacionals, a més de realitzar presentacions del destí davant tuoroperadors de Bilbao i Barcelona. A més a més, està previst que Gandia estiga present en les fires d’IFTM Top Resa (París), Plus 50 Beurs (Utretch), World Travel Market (Londres), IBTM (Barcelona), INTUR (Valladolid) i la Fira de les Comarques (València).
La Mesa de Turisme també ha remarcat la bona acollida del segell de Sicted (Sistema Integral de Qualitat Turística),  dins del sector empresarial. Mentre que l’any passat van ser 29 els establiments que acabaren sent distingits pel Ministeri per la seua aposta per la qualitat, enguany s’han sumat 76 empreses a la iniciativa, entre les quals es troben 15 comerços, 13 restaurants, 11 bars i cafeteries, 8 hotels, a més d’agències de viatge i turisme actiu, el port i el Campus de Gandia.
El govern municipal, dins de la seua aposta per la qualitat i l’excel·lència, també ha impulsat que la Policia Local o el MAGa opten al distintiu. També s’ha felicitat a la Creu Roja, donat que el servei de socorrisme que presta està participant en el projecte sent l’únic de la Comunitat Valenciana.
El turisme de congressos també és una aposta clara pel govern de Gandia, amb la qual es pretén captar nous clients d’alt poder adquisitiu fora de la temporada alta. Olatz Megía va informar als assistents que el pròxim mes de setembre, representants del departament de Congressos y Events de El Corte Inglés de Sevilla, Madrid y Barcelona, visitaran Gandia per a valorar la possibilitat de traslladar algunes de les seues propostes a la capital de la Safor.
Segons Morant, el departament de Turisme continua treballant de valent amb el sector per tal d’aconseguir una millora en el turisme i un turisme de qualitat. 

                                   
El Delegat del Govern en la Comunitat Valenciana assegura no tindre informació "sobre l'existència de màfies a Gandia"

Data: 13/09/2017

· Diana Morant afirma que la ciutat és segura gràcies a la col·laboració de Policia Nacional, Local i Guàrdia Civil i nega rotundament que hi haja augmentat la delinqüència, els punts de droga i les xarxes de prostitució · El màxim responsable dels ...
Kentucky ja té Centre Social

Data: 21/07/2017

Trasmediterránea amplia la seua aposta per Gandia i també connectarà amb Formentera

Data: 16/06/2017

· El ferri d'alta velocitat connectarà durant el cap de setmana amb l'illa a més de la connexió diària amb Eivissa · Diana Morant: "Un cop més, estem d'enhorabona. Aquesta és una nova aposta empresarial, que demostra que la nostra ciutat genera seg ...
En marxa el projecte Incorpora't

Data: 31/05/2017

30 persones (18 dones i 12 homes) participen en aquesta iniciativa destinada al desenvolupament d'itineraris integrats d'inserció sociolaboral mitjançant l'orientació, assessorament, formació i acompanyament entre les persones i el mercat laboral.
L'Ajuntament edita el primer plànol de la Ciutat de Gandia (1878)

Data: 31/05/2017

L'autor és Antonio Vicente Vidal y Lloret, dedicat al seu amic i assessor municipal, Rafael Garcia. Tot i que és el primer plànol general de la ciutat i el projecte del seu eixample, no és l'oficial (amb l'eixample aprovat), del qual no es té cap co ...
Primer #iCampLaSafor17

Data: 30/05/2017

L'Urbalab Gandia acollirà del 10 al 14 de juliol un campament digital en el que podran participar joves de tota la comarca interessats en millorar el seu currículum i desenvolupar competències professionals i habilitats digitals tan necessàries en el ...
Inaugurat el passeig per als vianants del dic nord del port de Gandia

Data: 29/05/2017

L'obra s'emmarca dins del conveni de col·laboració subscrit entre la APV i l'ajuntament de Gandia
Gandia inicia les obres de millora de la passarel·la de fusta del final de la platja amb una ajuda de 125.000 euros

Data: 26/05/2017

Diana Morant: "Volem que turistes i ciutadans tinguen en compte que el govern vetla pel medi ambient i per la sostenibilitat"
S'estan mostrant 1 - 8 de 3.707 resultats.
Articles per pàgina
Pàgina de 464
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva