Suggeriments

MARXUQUERA I EL PARPALLÓ

 

Marxuquera és una bella vall repleta de tarongerars que uneix la ciutat de Gandia amb les serres properes. Als vessants de les muntanyes, hi ha diverses coves que van acollir    assentaments prehistòrics, com la Parpalló.
 
El paratge natural protegit del Parpalló-Borrell compta amb un centre d'interpretació  i hi ha dues sendes homologades per la Federació Espanyola d'Excursionisme, la de Parpalló-Font del Garrofer (SL-79)  i la senda del Portalet (SL-CV 80).
 

La cima del Mondúver (841 m) és un mirador esplèndid des del qual es contempla quasi tota la costa valenciana i, en els dies molt clars, la silueta de l’illa d'Eivissa. S'hi accedeix per la carretera Gandia-Barx. Abans d'arribar a Barx, a la partida de la Drova, un camí condueix fins a la cima. Si no es vol realitzar tot l'ascens a peu, es pot aparcar el vehicle en una esplanada que hi ha a mitjan camí. Des d'ací, l'ascens dura uns 20 minuts.

 

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva