Suggeriments

 

Una de les accions més encoratjadores i dels reptes que es planteja a l'Administració local i a l'Administració Educativa és l'orientació dels joves cap als estudis superiors i també cap als nous perfils professionals, al món del treball.

Per a aquells estudiants que no volen eixir del sistema educatiu i encara no han aconseguit el graduat en l'E.S.O o es veuen en l'obligació d'abandonar-lo per edat, l'Administració educativa ha dissenyat una sèrie de programes que se s'anomenen

Programes Formatius de Qualificació Bàsic. Constituïxen una oferta formativa, adaptada a les necessitats específiques de l'alumnat que ha abandonat l'ensenyança reglada sense haver aconseguit els objectius previstos en l'Educació Secundària Obligatòria . Estos programes s'adaptaran a les circumstàncies personals dels seus destinataris i posiblitarán la inserció sociolaboral d'estos.

Per a aquells estudiants majors de 17 anys que no han acabat l'E.S.O. o han abandonat els estudis un temps, estan treballant i i volen tornar per a obtindre el graduat, ho poden fer a la F.P.A. Jaume I de Gandia, en horari de vesprada.

Per a aquells estudiants que volen definitivament entrar en el camp laboral, a la ciutat hi ha una sèrie d'entitats i organismes que ofereixen una variada oferta de programes de formació ocupacional o bé formació no reglada que capacita per realitzar diferents perfils professionals.

Altres centres de formació-ocupació de Gandia

  

Ensenyaments artistics

Ensenyaments d'idiomes

Universitat Popular de Gandia (UPG)

Plaça de Loreto, 4 46701- Gandia
Tlf. 96 295 95 15

Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED)

Pl. Escoles Pies, 7 46701- Gandia

Escola Politècnica Superior de Gandia (EPSG)

C/ Paranimf, 1 46730 Grau de Gandia

CIG Centre Internacional de Gandia-Universitat de València

C/Tossal, 8 46701- Gandia.

Escola de música del Grau

Av. del Port, S/N. 46730–Grau de Gandia

Escola de música de Beniopa

Avda. de Beniopa, 54 46702- Gandia

Escola de música Mestre Baldoví

Parc Ausiàs March, 5, 46701- Gandia

CDT Alqueria del Duc
Camí Vell de l'Alqueria, s/n - 46730-GANDIA
Teléfono: 96 2845858 -
Centre de formació d'hostaleria i restauració situat en l'Alqueria del Duc (Grau).

UrbaLab Gandia

C/. Fundació Vicent Ferrer, 6, 46702- GANDIA
                               

Centre Informació i Formació (C.I.F.P.)
Tf.: 96 282 96 80
Centre oficial de formació i ocupació de la Conselleria d'Ocupació. Realitza diversos cursos homologats que capaciten per a moltes famílies professionals diferents i molts sectors productius.

Escola Oficial d'idiomes (EOI)

C/Jaume II, 8 46701- Gandia.

Centres de formació García Ibáñez
C/. Joan Ramón Jiménez, 19 - 21 46701- Gandia
Telf. 96 287 14 94

 

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva