Suggeriments

JOVES I DROGUES

Descripció de les drogues d'ús més corrent pels joves:

Marihuana: És una herba de color verd, amb matisos amarronats i que al fumar-la fa una olor dolça.
Haixis: També conegut com "xocolata", és de color amarronat, i té forma de tableta de xocolata (d'ací el seu nom), sol anar acompanyat de paper de fer cigarrets.
Cocaïna: És una pols de color blanc, que sol anar en xicotets envoltoris de plàstic, de gust generalment amarg, i que dorm la llengua al seu contacte.
 

Enllaç al PLA NACIONAL SOBRE DROGUES

 

JOVES I ALCOHOL

L'objecte és donar una informació de les conseqüències de l'alcohol en els joves. Està convertint-se en una problemàtica per a la salut dels nostres fills i filles, a més d'un greu problema social en allò referent a brutícia i problemàtica.

Cada cap de setmana, la Policia Local fa una gran quantitat d'incautacions d'ampolles, que són destruïdes, i que solen acabar en denúncies per consum d'alcohol a la via pública.

Aquesta pràctica, suposa que TOTS els caps de setmana els serveis sanitaris s'enduen a xics i xiques a centres sanitaris amb intoxicacions etíliques greus.

Igualment ve, produint-se el problema de la brutícia als parcs i carrers, llocs per on jugaran els nostres menors a l'endemà.

Per la teua seguretat, per la teua higiene, per la de tots, NO CONSUMEIXQUES ALCOHOL AL CARRER.

 

CONTA'NS-HO:

 

Si vols consultar-nos sobre aquest tema, demanar-nos ajuda, o informar-nos del consum o tràfic de drogues al teu centre escolar, de manera anònima, aquesta és la teua secció adequada:

 

No ho oblides, les drogues només beneficien a qui les ven.

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva