Suggeriments

INTRODUCCIÓ

Des del departament de Serveis bàsics al ciutadà i Medi ambient s'ha posat en funcionament, amb un èxit aclaparador, personal qualificat a disposició dels col·legis, associacions i altre tipus d'agrupacions de Gandia i la seua contornada, per tal de ser guiats al llarg de les rutes que recorren els espais naturals del municipi gandià. L'objectiu final d'aquesta iniciativa ha sigut apropar als ciutadans l'entorn natural del que gaudeix el municipi.

La geografia de Gandia ofereix l'oportunitat de desenvolupar activitats d'oci i culturals d'interès creixent, que col·loca al municipi en un bon punt de partida per a continuar amb el desenvolupament d'activitats ecoturístiques com aquesta.

Els principals avantatges immediats que suposa anar-hi acompanyat per un guia, resideixen en el benefici que rep el visitant, que a més a més de gaudir del paisatge, se n'aprofita de la informació que el guia aporta sobre conceptes geològics, forestals, socioculturals, fauna, flora, ect. Per una altra banda proporciona la seguretat d'anar seguint el camí correcte i tenir un comportament respectuós amb el medi aspecte que beneficia també al medi ambient.

No hi ha cap dubte, que aquest projecte pot ajudar a la desestacionalització de la demanda turística i cultural de Gandia, siguent respectuosa amb el medi natural de la localitat, ja que es pot oferir aquest servei durant tot l'any.

La clau de l'èxit d'aquest projecte resideix en que s'ha aconseguit fer coincidir els recursos naturals-culturals amb la demanda i preferències dels usuaris finals als que ha anat destinat.

Imagen
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva