Suggeriments

INFORMACIÓ GENERAL

La formació és un instrument essencial per a fer front a la desocupació. La finalitat de les accions de formació que desenvolupem és l'obtenció i millora d'una qualificació professional, que facilite la incorporació a un lloc de treball de les persones que es troben en situació de desocupació.

Dissenyem projectes de capacitació professional innovadors per atendre les necessitats d'un teixit empresarial local molt heterogeni i altament compromès.

En aquest sentit, els serveis d'ocupació de l'Ajuntament de Gandia, ubicats en el CSI-COM, duen a terme una àmplia varietat de programes de formació innovadors per atendre les necessitats d'un teixit empresarial local i per millorar les competències professionals de les persones en situació de desocupació, ampliant les seues oportunitats d'inserció laboral.

La nostra formació es desenvolupa en molt distintes disciplines relacionades amb els Nous Jaciments d'Ocupació i, de manera especial, amb les Noves tecnologies de la Informació i la Comunicació. Molts dels nostres cursos contemplen pràctiques formatives en empreses de diferents sectors.

Modalitats de formació:

  • Tallers prelaborals
  • Formació en competències professionals
  • Formació amb contractació
  • Formació i noves tecnologies. (Link al punt de Formació i Noves Tecnologies dins de SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ).
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva