Suggeriments

TRANSPARÈNCIA

 

PROCEDIMENT DE PARTICIPACIÓ PÚBLICA EN LA NORMATIVA REGLAMENTARIA MUNICIPAL

ORDENANÇA DE TRANSPARÈNCIA

FÒRUM DE TRANSPARÈNCIA

INDICADORS TRANSPARÈNCIA ITA 2017

SOL·LICITUD D'ACCÉS A LA INFORMACIÓ

 


PROCEDIMENT DE PARTICIPACIÓ PÚBLICA EN LA NORMATIVA REGLAMENTARIA MUNICIPAL

ORDENANCES I REGLAMENTS

L'Ajuntament de Gandia posa a l'alcanç del ciutadà este espai per a que les noves ordenances i reglaments puguen ser consultades per tots. Des d'ací es pot descarregar el document en format pdf i opinar sobre el seu contingut per mig dels fòrums habilitats al respecte.

Si es vol aportar algun document relacionat en les ordenances o reglaments exposts es podrà fer utilisant la Sèu Electrònica de l'Ajuntament de Gandia per mig del tràmit d'instància genèrica.


 

 

ORDENANÇA / REGLAMENTESTATPDFFORUM

Documents de la 76a. MOD PG, Estudis de detall a la platja

 Document inicial

Aprovació

Certificat

 
Document inicial i versió preliminar de la 79a. MOD PG, que afecta al sector IV-Barranc Document inicial

 Text Acord

Text Projecte

 
Ordenança de Trànsit, Circulació i Seguretat Viaria. Fase previa. Text
Ordenança reguladora de ceremònies civils a celebrar per l'Autoritat Municipal Document inicialText 

 

 

ORDENANÇA DE TRANSPARÈNCIA. Exposició pública.

Posem a la vostra disposició l’esborrany de l’Ordenança municipal de Transparència, Accés a la informació i Reutilització de dades de l’Ajuntament de Gandia.

D’acord amb el preàmbul, l’Ordenança té un doble sentit. Primer, desenvolupar d’una manera pràctica les Lleis, ampliant al nostre municipi el compliment de les obligacions en la matèria. Paral•lelament, impulsar amb els instruments i mecanismes necessaris l’efectivitat del principi de transparència pública, obrint canals per escoltar de manera activa la veu dels gandians i les gandianes, de retre-li comptes de manera habitual com un servei públic, i fer avançar al llarg del temps el compromís d’un govern obert i pròxim des de i amb la ciutadania.

Amb aquesta finalitat, obrim un període de consulta i de participació pública a Persones/Entitats per tal de millorar i enriquir el text de l’ordenança amb les aportacions de la ciutadania. El termini de participació oberta serà de quinze dies hàbils, fins el 6 d’octubre de 2016.

Hem subdividit el text de l’ordenança en 6 grans apartats (segons els capítols). Caldrà entrar a l’apartat corresponent segons el número de l’article concret que vaja a fer la seva aportació o suggeriment. Per exemple, entrarem en l’apartat b. Publicitat activa de la informació municipal, si anem a esmenar l’article 15 relatiu a la informació urbanística i mediambiental. En cada cas, podrà proposar diversos formats d'esmenes:
•    Substitució (S): canviar una paraula/frase/paràgraf per un altre nou amb diferent sentit.
•    Adició (A): afegir un o diversos articles/capítols/títols de nova creació.
•    Supressió (SUP): eliminar un o diversos articles/capítols/títols existents.

De manera voluntària, pot explicar els motius o senzillament fer alguna observació en cursiva.


Apartats:

a.    Disposicions generals. Informació pública (arts. 1-8)
b.    Publicitat activa de la Informació municipal (arts. 9-18)
c.    Accés, Dades obertes i reutilització de la informació (arts. 19-30)
d.    Infraccions i sancions (arts. 33-37)
e.    Administració oberta (arts. 31-32). Avaluació i seguiment (arts. 38-40)
f.     Disposicions addicionals, transitòria i final

 

DESCARREGAT ACÍ L'ORDENANÇA MUNICIPAL DE TRANSPARÈNCIA

 

FÒRUM DE TRANSPARÈNCIA

Participa en el fòrum de transparència (previ registre)

 

 

PORTAL DE TRANSPARÈNCIA


L'Ajuntament de Gandia, en el seu afany de seguir sent un dels més transparents d'Espanya, publica el llistat dels punts que l'organisme Transparency International Espanya analitza de cada Ajuntament. Es tracta d'un llistat creat per aquesta organització no governamental amb l'objectiu d'avaluar el nivell de transparència dels principals ajuntaments espanyols i impulsar l'augment de la informació a l'abast de tots els ciutadans.

A part dels 80 indicadors que analitza l'ITA, l'Ajuntament de Gandia àmplia la llista d'items de transparència afegint alguns més, sempre amb la convicció d'oferir a la ciutadania tota la informació possible.

Al mateix temps s'incorpora al portal un apartat de dades obertes perquè qualsevol persona puga accedir a ells i tractar-los lliurement.

 

 

 

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva