Suggeriments

 


Amb motiu del nomenament de Gandia com a Capital Cultural Valenciana, l'Ajuntament de Gandia ha organitzat la "Gimcana de la Capitalitat Cultural”.

Durant les 10 pròximes setmanes podràs trobar als mitjans de comunicació i en les xarxes socials de l'Ajuntament de Gandia, una sèrie de preguntes que t'aproparan a la història de la nostra ciutat i als premis que hem preparat.

Les persones que resolguen les preguntes optaran a un viatge a Eivisa d'un cap de setmana amb allotjament i mitja pensió. Per participar tens que enviar un email responen a les preguntes a: gimcana@gandia.org

 

Preguntes 3ª Setmana:

A/
En quin passatge de la ciutat podem trobar dos murals inspirats en l’obra del genial pintor Vasili Kandinsky?
B/
Al segle XIV s’estengué un cultiu comercial que provocà una “autentica revolució” a la Safor medieval i condicionà la història de Gandia. De quin cultiu es tracta?
C/
A Joanot Martorell i Ausiàs March els va unir una relació de carácter  familiar, per cert prou tibant. De quina relació es tracta?

 

Trobaràs les pròximes tres preguntes el dilluns 27 de novembre.

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva