Suggeriments

GANDIA, CIUTAT PER A  TREBALLAR

L'ocupació és un dels problemes que més preocupa a la ciutadania i que afecta, en major grau a la cohesió social d'un territori. La promoció de l'ocupació local implica el desenvolupament de polítiques actives d'ocupació, com l'orientació i la formació professional, però sobretot, la generació d'activitat productiva, i el desenvolupament d'un teixit empresarial transformador capaç d'oferir noves oportunitats de negoci i de generar ocupació.

 

Els serveis i activitats que s’exerceixen dins de la Secció d'Ocupació són els següents:

  • Accions d'orientació, formació per a l'ocupació i inserció per a facilitar l'accés de persones desocupades al món del treball.
  • La creació d'ocupació per compte propi mitjançant la prestació de serveis d'informació i assessorament per a la creació d'empreses.
  • Ajudem a les empreses de la comarca a la recerca i selecció de recursos humans  apropiats per a la seua organització.
  • Dissenyem i/o participem en projectes de formació – Ocupació i de desenvolupament econòmic local en col·laboració amb entitats vinculades al món social i empresarial de Gandia i la seua comarca. 
  • Posem a disposició de les empreses i altres entitats nostres instal·lacions per a la realització d'accions de formació, conferències, seminaris, presentacions, processos de selecció i altres esdeveniments.
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva