Suggeriments

FORMACIÓ AMB CONTRACTACIÓ

L'experiència és una de les vies més efectives per a adquirir noves competències i coneixements. Els serveis d'ocupació de l'Ajuntament de Gandia t’ofereixen una sòlida oferta formativa que combina la formació amb la pràctica professional, en escenaris reals, a través d'una àmplia varietat de programes: Escoles Taller, Taller d'Ocupació, Cases d'Oficis i Tallers de Formació per a la contractació.

 

PROJECTES VIGENTS

 
Escola Taller Gandia Marítima

L'Escola Taller “Gandia Marítima” és un projecte de formació i ocupació en què participen trenta joves d'edats compreses entre els setze i vint-i-quatre anys, que durant 2 anys rebran formació teòrica i pràctica, en professions relacionades amb el sector marítim i el turisme nàutic.

Les pràctiques tenen lloc en escenaris reals de treball i una duració de 18 mesos, estant l'alumnat contractat per l'Ajuntament de Gandia per mitjà de la modalitat de contracte de formació.

L'objectiu de l'Escola Taller "Gandia Marítima" és la restauració, reparació i posada al punt d'una embarcació de grandària mitjana, propietat de l'Ajuntament de Gandia, per a la seua adequació com a vaixell escola.

El Vaixell Escola Gandia Marítima es constituirà com un espai per a la divulgació i posada en valor de les professions i activitats del mar, així com de transmissió de les principals fites i icones culturals lligats a la vida marítima de la nostra ciutat. La ET contempla la realització de tallers d'animació i demostració, rutes i un altre tipus d'activitats d'educació, animació i oci, dirigides al col•lectiu d'escolars de la ciutat de Gandia i la comarca de la Safor, a turistes i a la població en general. Paral•lel a estes activitats es realitzen intervencions per al manteniment de zones i instal•lacions urbanes degradades de la platja de Gandia.

Les especialitats professionals en què es forma l'alumnat són les següents:

  1. Reparador/a d’embarcacions lleugeres.
  2. Mantenidor/a d’instal•lacions nàutic-esportives.
  3. Animador/a Turístic d’activitats marítimes.

Les instal•lacions de l’Escola Taller Gandia Marítima, es troben en l’Aula de formació del Varadero del Port de Gandia i en l’ Edifici CSI-COM.

 

 

PROJECTES ANTERIORS

 
Escola Taller Paisatgisme Urbà.

L'objectiu és millorar l'empleabilitat dels participants del programa d'Escola Taller, per mitjà de la realització d'obres o de serveis d’interès general i social, que possibiliten als alumnes treballadors/es la realització d'un treball efectiu que, juntament amb la formació professional ocupacional acollida, procure la seua formació bàsica i professional i que afavorisca la seua inserció laboral.

Les especialitats són:

  • Enjardinament de zones verdes del municipi: creació d’un "Jardí dels Sentits" i un jardí "Zen" en el jardí del Museu Arqueològic; intervenció en el Parc Ausiàs March, i altres intervencions en parcs de la ciutat.
  • Il•luminació paisatgística i monumental de llocs significatius de la ciutat de Gandia, entre altres, il•luminació de l’antiga muralla, convent de es Clarisses i Hospital de Sant Marc, il•luminació de senda i vora de l’estany en el Parc Ausiàs March.
  • Adequació d’espais urbans: eliminació de barreres arquitectòniques i treballs per a la preparació de la il•luminació monumental.

Casa d’oficis Confortabilitat Urbana.

El projecte va sorgir de la necessitat millorar els processos d'inserció dels alumnes que participen els diferents programes del nostre Ajuntament, per a millorar l'empleabilitat dels participants, així com la realització d'actuacions que beneficien a la ciutat.

Esta Casa d'Oficis va formar a especialistes en el sector de Restauració i Confortabilitat Urbana, aprofitant els coneixements d'anteriors projectes i evolucionant a favor d'una formació encaminada cap a la inserció laboral

Les obres anaven dirigides a la restauració d'espais urbans: parcs, jardins, eliminació de barreres arquitectòniques i altres elements de l'entorn públic urbà de la ciutat de Gandia. El resultat d'estes activitats van ser el manteniment i millora d'un conjunt d'estructures que estan directament relacionats amb la confortabilitat urbana.

Les especialitats formatives eren:

  • Jardineria.
  • Restauració d’espais urbans
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva