Suggeriments

FESTES

La màgia de la Mediterrània, el soroll de la pólvora i la calor del foc. Gandia ofereix un calendari festiu complet per a viure la festa durant tot l'any. Del 15 al 19 de març se celebren les populars Falles, però si la seua visita no coincideix amb aquestes dates, pot viure les sensacions de la festa al Museu Faller.

En Setmana Santa, declarada d'Interés Turístic Nacional, destaca una funció única en el món, la Visitatio Sepulchri, institucionalitzada al segle XVI per Sant Francesc de Borja. La festa del Corpus sorprén pel seu origen medieval.

La Fira i Festes, la festa major de la ciutat, se celebra a finals de setembre, en honor a Sant Francesc de Borja, però el seu origen es remunta al 1310. Tota la ciutat ix al carrer per a gaudir dels innombrables espectacles. Hi destaca el singular Tio de la Porra, que, el primer dia de festes, recorre els col·legis amb la seua banda de tambors per a traure els xiquets als carrers.

També el Nadal, la festa de Sant Joan, la Mare de Déu del Carme (patrona del Grau o barri mariner) i altres festes de barri li faran gaudir de la seua estada a Gandia.

 

 

 

 

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva