Suggeriments

E-FORMACIÓ (AULA MENTOR)

Aprèn des de casa, a través d'Internet, amb la formació d'Aula Mentor.

AULA MENTOR és un projecte de formació, auspiciat pel Ministeri d'Educació, Política Social i Esport, dirigit a aquelles persones que tinguen interès per actualitzar els seus coneixements des del punt de vista laboral i personal.

Aquest projecte compta amb una àmplia oferta de cursos de formació, en matèries molt diverses relacionades amb les Noves Tecnologies, l'electrònica, el medi ambient, les PIME, salut i cultura i educació general, entre altres disciplines.

La inscripció en els cursos d'AULA MENTOR és de 48 euros (preu matrícula inicial de dos mesos), amb la possibilitat de realitzar recarregues mensuals de 24 euros en el cas que no s'haja pogut finalitzar el curs durant aquestos primers mesos.

Els cursos poden iniciar-se al llarg de tot l'any, excepte en el mes d'agost que no és lectiu. Una vegada finalitzada l'acció formativa, i superat un examen presencial que es realitza en el nostre centre, rebràs un certificat expedit pel Ministeri.

 

Accés a l'oferta de cursos: Oferta de cursos

Descarrega la fitxa de preinscripció

 

AULA MENTOR GANDIA

Àrea Promoció Económica i Ocupació
C/ Fundació Vicent Ferrer, 6
46701 . GANDIA . València
---------------------------------------
Tfn. +34 96 295 96 97; Fax: 96 295 96 83
aulamentor@gandia.org

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva