Suggeriments

CATÀLEG ARBRES SINGULARS

El Catàleg d'Arbres i Arbredes d'Interés Local va ser aprovat pel acord plenari de l'Ajuntament de Gandia amb data 13 de desembre de 2007 en funció del procediment que estableix l'Ordenança Municipal de Protecció de l'Arbratge d'Interés Local.


Aquesta ordenança municipal té com a objectius protegir, conservar i millorar l'arbratge d'interés local, defensant-lo, fomentant la seua divulgació i coneixement, planificant, ordenant i gestionant l'arbratge, i, controlant i sancionant les accions que alteren la seua protecció.


El Catàleg d'Arbres i Arbredes Singulars, té com a principal objectiu inventariar i registrar tots els exemplars que, aprovats pel Ple de l'Ajuntament, presenten un interés per a la seua protecció i conservació. Amb aquesta ruta, es vol donar a conèixer els elements que formen part d'aquest catàleg, per a que la població gaudisca del elements singulars naturals que hi ha presents en la ciutat.


L'Ajuntament, al mateix temps, ha elaborat un Pla de Gestió i Conservació de l'Arbratge on es disposen totes les mesures i actuacions que ha de desenvolupar el departament amb competències en medi ambient, per  mantindre en bon estat aquests exemplars i millorar la seva qualitat de vida.

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva