Suggeriments

EL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ

 

INFORMACIÓ D'INTERÈS

LLISTATS DEFINITIUS AJUDES LLIBRES DE TEXT CURS 2014/2015

 

Sol·licitud d'ajuda de llibres de text 2014

Criteris reguladors per a la concessió d'ajudes en l'adquisició de llibres de text, curs 2014-2015

Full de tercers

Calendari escolar curs acadèmic 2014-2015

 

L'Ajuntament de Gandia , a través del Departament d'Educació, actua per convertir l'educació en un dels elements fonamentals de progrés de la ciutat, dins del marc de les seues competències.

El Departament d'Educació és l'encarregat de dinamitzar les propostes de la comunitat escolar de ciutat i d'impulsar la participació dels sectors que en formen part a través del Consell Escolar Municipal. És l'encarregat del seguiment i la difusió del procés de preinscripció i matriculació als centres públics i concertats de la ciutat. A més a més, és l'encarregat  de representar el municipi en aquelles xarxes educadores nacional o internacionals de les quals forma part la ciutat como ara la Red Española de Ciudades Educadoras (RECE) o bé el projecte Xarxa FP per a afavorir la realització de pràctiques dels estudiants  d'FP en diferents països d'Europa.

 Per més informació pot trobar-nos a:

Departament d'Educació. Ajuntament de Gandia.
Carrer del Tossal,8 - planta baixa 46701 - GANDIA
Telèfon: 96 295 94 63 / Fax: 96 295 96 82
e-mail: educacio@gandia.org

L'horari d'atenció al públic en general serà, de
dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h

 


 

 

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva