Suggeriments

EL DEPARTAMENT D'EDUCACIÓ

 

 

INFORMACIÓ D'INTERÈS

 

L'Ajuntament de Gandia , a través del Departament d'Educació, actua per convertir l'educació en un dels elements fonamentals de progrés de la ciutat, dins del marc de les seues competències.

El Departament d'Educació ha de dinamitzar les propostes de la comunitat escolar de ciutat i d'impulsar la participació dels sectors que en formen part a través del Consell Escolar Municipal. És l'encarregat del seguiment i la difusió del procés de preinscripció i matriculació als centres públics i concertats de la ciutat. A més a més, ha de representar el municipi en aquelles xarxes educadores nacional o internacionals de les quals forma part la ciutat como ara la Red Española de Ciudades Educadoras (RECE) o bé el projecte Xarxa FP per a afavorir la realització de pràctiques dels estudiants  d'FP en diferents països d'Europa.

 Per més informació pot trobar-nos a:

Departament d'Educació. Ajuntament de Gandia.
Carrer del Tossal,8 - planta baixa 46701 - GANDIA
Telèfon: 96 295 94 63
e-mail: educacio@gandia.org

L'horari d'atenció al públic en general serà, de
dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h

 


 

 

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva