Suggeriments

DEPARTAMENT  D’EDUCACIÓ

ESCOLARITZACIÓ - CENTRES EDUCATIUS - BEQUES I AJUDES

                                    

   L’Ajuntament de Gandia a través del Departament d'Educació actua per convertir la educació en un dels elements fonamentals de progrés de la ciutat, en el marc de les seves competències.

El Departament d'Educació es compromet a promoure les propostes de la comunitat escolar de la ciutat i la participació dels sectors educatius a través del Consell Escolar Municipal i el Consell de la Formació Professional. Manté el programa per a la vigilància del compliment de l'escolaritat obligatòria. És també el responsable del seguiment i la difusió del procés de preinscripció i matriculació als centres públics i concertats de la ciutat. Representa el municipi en xarxes nacionals i/o internacionals, com la Xarxa Espanyola de Ciutats Educadores (RECE) o bé el projecte Xarxa FP que promou les pràctiques d'estudiants d'FP en diferents països d'Europa.

Per a més informació ens pots trobar a:

Departament d'educació. Ajuntament de Gandia.
Carrer Tossal, 8 - 4ª planta  - 46701 GANDIA
Telèfon: 96 295 9660 - 94 63
correu electrònic: educacio@gandia.org

Horari al públic d'obertura és, de
Dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h 

INFORMACIÓ D’INTERÉS

CALENDARI ESCOLAR 2016-2017

CALENDARI ESCOLAR 2017-2018

INFORME ESCOLARITZACIÓ

 

ACTIVITATS-ACTUALITAT

CONTRACTE CONT-034/2017

CONTRACTE DE GESTIÓ DEL SERVEI PÚBLIC DE LES ESCOLES INFANTILS DE 1r cicle D'EDUCACIÓ INFANTIL DE TITULARITAT MUNICIPAL.

El pròxim dimecres, dia 19 de juliol, a les 9,00 hores, es realitzarà una visita a les Escoles Infantils Municipals. El punt de trobada des d'on es partirà per a fer la visita als centres és el Departament d'Educació, C/ Tossal, 8, planta baixa, on s'haurà de presentar qualsevol persona/empresa interessada en realitzar la visita.

 

 

 

 

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva