Suggeriments

DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ

L'Ajuntament de Gandia, a través del departament d'Educació, actua per a convertir l'educació en un dels elements fonamentals de progrés de la ciutat, dins del marc de les seues competències.

 El Departament d'Educació té el compromís de dinamitzar les propostes de la comunitad escolar de la ciutad i impulsar la participació dels sectors que formen part a través del Consell Escolar Municipal. És, també ,el encarregat del seguiment i de la difusió del procés de preinscripció i matriculació en els centres públics i concertats de la ciutat. A més ha de representar el municipi en aquelles xarxes educadores nacionals o internacionals de les que forma part la ciutat , com la Xarxa Espanyola de Ciutats Educadores (RECE) o bé el projecte Xarxa FP que afavorix la realització de pràctiques dels estudiants de FP en diferents països d'Europa.

 

Per a més informació pot trobar-nos en:

 

Departament d'Educació. Ajuntament de Gandia.

carrer Tossal,8 - planta baixa 46701 - GANDIA

Telèfon: 96 295 94 63

e-mail: educacio\@gandia.org

l'horari d'atenció al públic és, de

dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 h

 

INFORMACIÓ  D’INTERÉS

CALENDARI ESCOLAR

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva