Suggeriments

CREA LA TEUA PRÒPIA EMPRESA

La creació d'una empresa suposa una infinitat de reptes, des de l'elaboració d'un pla d'empresa sòlid, passant per la identificació dels clients, fins a aconseguir el necessari recolzament financer.

Com a ferramenta per a trobar esta informació, t'oferim la GUIA PER A EMPRENDRE. En ella trobaràs recursos per a donar els primers passos, assessorament per  realitzar el pla d'empreses, així com els tràmits per posar en marxa una empresa, en funció de la forma jurídica que s'haja triat. D'altra banda, cal distingir els tràmits generals dels específics segons l'activitat a què es vaja a dedicar.

Servei de Creació Telemàtica (PAIT)

És un Punt d'Assessorament i Inici de Tramitació. El PAIT té una doble missió:

  • Donar serveis presencials d'informació i assessorament als/les emprenedors/es en la definició i tramitació telemàtica de les seues iniciatives empresarials, així com durant els primers anys d'activitat de la Societat de Responsabilitat Limitada.
  • Iniciar el tràmit administratiu de constitució de la societat a través del Document Únic Electrònic (DUE).
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva