Suggeriments

COM ES POT RECLAMAR?

  1. L'establiment es quedarà les còpies rosa i groga i li donarà a vostè la blanca i la verda. És obligatori disposar de fulls de reclamacions. En cas contrari, té dret a exigir-lo cridant la policia local del municipi. A Gandia, cridant al 962878800.
  2. Presente el full de reclamació en l'OMIC ací li segellarem el full verd i ens quedarem el blanc. Adjunte tota la documentació que considere necessària per al seu tràmit (còpia de factura, tiquet, contracte, publicitat, etc.)
  3. Mediació de l'OMIC, des d'eixe moment s'inicia l'expedient amb la seua reclamació. Amb la major brevetat rebrà informació puntual de l'estat de la seua reclamació, i, si és el cas, de la seua resolució.
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva