Suggeriments

Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transsexuales i Bisexuals de la Safor (CLGS)


CLGS naix en 2005, l'any que el govern espanyol aprovava el dret a matrimoni entre parelles homosexuals. No és casual: quan per a la majoria de la gent semblava que el moviment LGTB havia acabat aconseguit totes les seues reivindicacions és quan per a nosaltres comença una feina de formiga per canviar la LGTBfòbia social.


Desde CLGS hem creat un espais de reunió com el casal de la diversitat, debats des de la perspectiva LGTB, el tema del VIH, hem apostat per les xarrades i els tallers a les escoles per educar en diversitat i hem volgut que el fet LGTB fora notícia, i per tant visible, als mitjans comarcals.
A més, fem quedades, encontres entre joves del País Valencià, col•laboració amb altres entitats, excursions, sopars, cineforums, etc.
Si t' interessa saber més sobre el que fem al nostre col•lectiu, tots els dilluns i dimecres, de 16:00 a 19:00 a la nostra seu: C/ Puríssima, nº 2. 46701 Gandia.


També pots seguir-nos a les xarxes socials:Twitter:          @CLGS_SAFOR
Facebook:   
www.facebook.com/clgs.lgtbsafor
Blog:            
https://saforvalldignalgtb.wordpress.com/
Correu: 
        clgs@felgtb.org

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva