Suggeriments

BEQUES I AJUDES

 

Les beques i ajudes per als diferents serveis i necessitats als centres d'educació infantil i primària i per als instituts, depenen, amb caràcter general, de la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, i són  tramitades en els propis centres educatius, normalment durant el procés  de matriculació.

Aquestes beques són les de transport i menjador, i es corresponen amb convocatòries anuals, tot i que hi ha un procés extraordinari per sol·licitar-les, una vegada començat el curs, per a aquelles famílies que realitzen una matriculació en període no ordinari .

Totes les convocatòries amb el text legal i la documentació necessària per a accedir-hi la podeu trobar a la web de la Conselleria Educació i els terminis per demanar-les vos la donaran en cada col·legi o institut de la ciutat.

Ajudes de l'Ajuntament de Gandia

Paral·lelament, l'Ajuntament de Gandia, concedeix unes ajudes de caràcter excepcional, a causa de la situació económica actual, l'objectiu del qual és poder ajudar econòmicament les famílies desvaforides i/o amb risc d'exclusió social  a afrontar la despesa que suposa el menjador escolar durant el curs. Consisteix en una ajuda que cobrirà la despesa del menjador escolar durant els dies lectius des d'octubre fins a maig, sent la quantitat màxima a percebre la fixada per Resolució de la Conselleria d'Educació.

La Universitat de València (Estudi General) així com la Universitat  Politècnica té una gran quantitat d'ajudes i beques diferents que podeu trobar a Beques de la UPV i Beques altres entitats per si voleu accedir a les del MECD o Universia.

Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva