Suggeriments

ASSESSORAMENT JURÍDIC

DEFINICIÓ:

L'Ajuntament de Gandia i l'il·lustre Col·legi d'Advocats de València té establert un conveni de col·laboració per a la creació d'un servei d'assessorament jurídic prestat des de la seu del Col·legi d'Advocats de Gandia, amb la finalitat d'informar i assessorar jurídicament en els casos que així ho requerisquen.
Està dirigit a qualsevol ciutadà que requerisca aquest tipus d'atenció. I serà atés per un cos de lletrats amb experiència i formació en la pràctica jurídica.

PRESTACIONS I PROGRAMES:

  • Assessorament i orientació gratuïta previs al procés i a la tutela judicial dels seus drets i interessos, quan tinguen com a objectiu evitar el conflicte processal o analitzar la viabilitat de la pretensió.
  • Assistència jurídica específica, quan no exigisca la designació d'un lletrat del torn d'ofici, canalitzant cap a les instruccions i organismes competents per a la resolució del problema.
  • Dirigir a la dona cap a les institucions i organismes competents per a la resolució del problema
  • Informar dels requisits legals per obtindre el dret a què se li assigne un advocat del torn d'ofici.
  • Facilitar l'imprès de sol·licitud d'assistència jurídica gratuïta, on s'especifica la documentació necessària que s'ha d'adjuntar a la dita sol·licitud.
  • Informar l'usuari de les conseqüències de la no obtenció del dret a la justícia gratuïta.

PROCEDIMENTS I IMPRESOS:

Dies d'atenció al públic: S'atén els dilluns i dijous en horari de 10:00 a 13:00 h. Es repartiran els torns abans de les 10:00 h.

Teléfono: 96 296 07 75

Locals situats en carrer Ciutat Laval, 11 GANDIA

LEGISLACIÓ:

ICAV
Abrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nuevaAbrir enlace en ventana nueva